Όλοι γεννιόμαστε με μία αποστολή

Όλοι γεννιόμαστε με μία αποστολή, ένα αποτύπωμα ζωής, ένα ανθρώπινο σημάδι που μας καθορίζει και πολύ περισσότερο καθορίζει την πορεία μας και το πέρασμά μας από τη ζωή. Η παρουσία μας ως αποστολή γίνεται σύμβολο ζωής… “μνημείο αιωνιότητας”, που δεν καταστρέφεται, αλλά μόνο δημιουργείται… δεν κατοικεί κάπου εκεί έξω, αλλά κάπου εκεί μέσα! Σε μία λοιπόν παγκόσμια κοινωνία που ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης δε γνώρισε έλλειψη ελπίδας, μέλλοντος, δημιουργίας ας σφραγίσουμε την ελπίδα, τη δημιουργία και την πίστη με την αγάπη μας. 

Πως; Κάποιος έδωσε συμπόνια εκεί που κάποιος λυπήθηκε, κάποιος έχτισε εκεί που κάποιος γκρέμισε, κάποιος καθάρισε εκεί που κάποιος βρώμισε, κάποιος φύτεψε εκεί που κάποιος ξερίζωσε. 

Έχουμε αποστολήδεν είμαστε άνθρωποι άξιοι της μοίρας μας, αλλά άνθρωποι αξίας! Η αποστολή μας δεν είναι γραμμένη σε χαρτιά, αλλά στην καρδιά, δεν έρχεται με δελτίο αποστολής, αλλά με έμπνευση ψυχής! Ο γέροντας Παίσιος έλεγε πως: “Το ν΄αγαπιέσαι είναι ανθρώπινο, αλλά το ν΄αγαπάς είναι θεανθρώπινο…” 

Ξένια Γιαννάκη, Life Coach

Όλοι έχουμε ένα χάρισμα, ένα ταλέντο, ένα σκοπό, ένα στόχο, όλοι έχουμε μία δημιουργική δύναμη που μας ωθεί να πετύχουμε στην ευτυχία τόσο τη δική μας όσο και των άλλων. Ξεκίνησα από την ιδιωτική εκπαίδευση, συνέχισα στη δημόσια εκπαίδευση και σύντομα προχώρησα σε συνεργασίες με κέντρα συμβουλευτικής, ΚΕΚ, ιδιωτικά σχολεία, φορείς και οργανισμούς, όπου υπήρχε ανάγκη για εκπαίδευση στελεχών. Η εξέλιξη της δουλειάς μου με οδήγησε στα Εμιράτα όπου ασχολούμαι με την στρατολόγηση στελεχών, εκπαίδευση και διαχείριση καθώς και την οργάνωση σχολικών μονάδων. Παράλληλα η συγγραφή βιβλίων αυτοβελτίωσης μου έδωσε την ευκαιρία να εχισχύσω τη LIFESHARE αποτελώντας μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσης του βιοτικού μας επιπέδου, με εργαστήρια και διαδικτυακά σεμινάρια.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue