Όλοι Στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Για ακόμη μια χρονιά, όλοι συμμετείχαν στις δράσεις της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» για να χαρίσουν παιδικά χαμόγελα – Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έδωσαν δυναμικό παρών στο περίπτερο του ΟΠΑΠ στο Καλλιμάρμαρο

Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα στο κεντρικό περίπτερο του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού του Μαραθωνίου, στο Καλλιμάρμαρο, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου, καθώς η «Ομάδα Προσφοράς» πέτυχε ακόμα μια μεγάλη νίκη για τα παιδιά. Και εφέτος θα διατεθούν από τον ΟΠΑΠ περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για να συνεχιστεί η ανακαίνιση στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα downloads της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» και στη δωρεάν συμμετοχή του κόσμου στις δοκιμασίες του app και στις υπόλοιπες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ για τα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία, είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός, η Μαρία Ηλιάκη και πολλοί άλλοι, οι οποίοι συμμετείχαν την ημέρα του Μαραθωνίου στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΟΠΑΠ.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue