Αποκτήστε όμορφα χείλη με τη «διακριτική» διόρθωση του περιγράμματος!

Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα χείλη, απλά και όμορφα.

Τα χείλη, είναι κάτι που όλες κατά καιρούς τα θέλουμε κάπως διαφορετικά. Άλλες πιο ζουμερά, άλλες πιο συμμετρικά αλλά σχεδόν όλες κάτι διαφορετικό.

Δεν χρειάζετε να ανησυχείτε πια. Τώρα όλα είναι πολύ εύκολα και μη επεμβατικά.

Παρακάτω θα δείτε βήμα-βάμα τι έκανε η δική μας likewoman η Εύη Μίλη με την βοήθεια του Πλαστικού Χειρουργού Γεώργιου Παπαγεωργίου, που φυσικά όπως έχετε καταλάβει, όλη η ομάδα μας τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Διακριτική διόρθωση του περιγράμματος και της συμμετρίας σε άνω και κάτω χείλος με τη χρήση υαλουρονικού οξέος.

Η διαδικασία ξεκινάει με την τοπική αναισθησία της περιοχής που πραγματοποιείται είτε με τη χρήση οδοντιατρικής ένεσης είτε με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Στην συνέχεια γίνεται η τοποθέτηση του εξειδικευμένου υαλουρονικού οξέος στην περιοχή άνω και κάτω χείλος, που θα επιτύχει την επιθυμητή διόρθωση και συμμετρία. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ελαφρύ μασάζ στην περιοχή για την σωστή ενσωμάτωση του υλικού.

Το καταπληκτικό είναι ότι η Εύη απέκτησε το φυσικό αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσε!

Δείτε το βίντεο:

Ενημερωθείτε στο 210-9249994 – Ομήρου 51 & Σκουφά Κολωνάκι
Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου, Πλαστικός Χειρουργός

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue