Ονειρα γλυκά με κρεβατοκάμαρες για κάθε στυλ


27 Ιούν 2017

Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δωμάτιο του σπιτιού γι’αυτό και αντικατοπτρίζει το γούστο και την προσωπική μας αισθητική. Επειδή όμως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, το ίδιο και το στυλ του, γιατί να περιορίστείτε σε ένα συνηθισμένο απρόσωπο σετ επίπλωσης για την κρεβατοκάμαρα σας;

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και επιλέξτε από μία τεράστια ποικιλία της Γκούμας FurnitureArt στη Θεσσαλονίκη , με κρεβατοκάμαρες που ανταποκρίνονται και δίνουν ζωή στις πιο απίθανες εικαστικές σας απαιτήσεις.

Πολυτελείς κρεβατοκάμαρες σε στυλ βικτωριανό με κουρτίνες και χρυσές λεπτομέρειες, μινιμαλιστικό design με ευθείες γραμμές με έντονα χρώματα που σπάνε το μαύρο φόντο, παραδοσιακή ξύλινη διακόσμηση, ή σιδερένια κρεβάτια, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες και οι επιλογές είναι στο χέρι σας.

Ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις από τις κρεβατοκάμαρες, που απευθύνονται σε τρία εντελώς διαφορετικά στυλ, αναδεικνύοντας την κορυφαία τους αισθητική σε κάθε περίπτωση.

68972 athina01

Η πολυτέλεια είναι τώρα προσιτή με μία κρεβατοκάμαρα βικτωριανού στυλ. Κρεβάτι με χρυσές κουρτίνες, καπιτονέ κεφαλάρι και πολυτελείς λεπτομέρειες, σας μεταφέρει σε έναν άλλο αιώνα και σας δίνει την ευκαιρία για έναν ύπνο πραγματικά βασιλικό. Δείτε φωτογραφίες τις συγκεκριμένης κρεβατοκάμαρας εδώ .

68991 RIANA01

Απλό και μινιμαλιστικό, σε ιαπωνικό στυλ, το κρεβάτι ενώνεται με τα δύο κομοδίνα και χαρίζει μία εργονομική αισθητική σε μαύρο φόντο, που συνδυάζεται τέλεια με λευκά είδη κάθε χρώματος και σχεδίου.

Τέλος, μία κρεβατοκάμαρα που απευθύνεται σε πραγματικούς ροκ σταρ, με το προσκέφαλο του κρεβατιού που θυμίζει ηλεκτρική κιθάρα και τα έπιπλα σε ουδέτερο σκούρο χρώμα, που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με ασημί αλλά και με φούξια ή animalprint κλινοσκεπάσματα, για ένα ολοκληρωμένο ροκ λουκ.

 

Βρείτε ακόμη περισσότερες ιδέες και προτάσεις για να επιπλώσετε την δική σας κρεβατοκάμαρα κάνοντας κλικ εδώ!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue