Παρουσίαση του βιβλίου “Opera Tables” στο ξενοδοχείο Corfu Palace με εκλεκτούς καλεσμένους.


25 Αυγ 2021

Το coffee table book “Opera Tables” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Niki Publishing, παρουσιάστηκε από τον δημιουργό του, Γιώργο Ντάβλα, σε μία λαμπερή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Το ξενοδοχείο Corfu Palace βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας μόλις 5 λεπτά από το Λιστόν και λειτουργεί όλο το χρόνο. Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί θρύλο για το νησί.

19

Έλενα Ντάβλα, Ιωάννα Στραγάλη

Ο Γιώργος Ντάβλας επέλεξε το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace και την Κέρκυρα για να παρουσιάσει το “Opera Tables” στους εκλεκτούς καλεσμένους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο εμπνευστής και δημιουργός του coffee table book, Γιώργος Ντάβλας, προλόγισε την παρουσίαση του “Opera Tables” ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν προσωπικότητες της Κέρκυρας που συνέβαλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στην υλοποίηση αυτού του μοναδικού έργου που εξυμνεί την όπερα.

23

Γιάννης Ψαράκης, Κατερίνα Ανεμογιάννη, Φωτεινή Ψαράκη, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Corfu Palace

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το θέατρο του Σαν Τζάκομο, ή αλλιώς το θέατρο του Αγίου Ιακώβου της πόλης της Κέρκυρας, ήταν το πρώτο θέατρο που οικοδομήθηκε και λειτούργησε στον ελληνόφωνο χώρο τα νεότερα χρόνια. Εγκαινιάστηκε το 1733 και έως το 1893 αναδείχθηκε ως εστία της όπερας και του μουσικού θεάτρου.

24

Αλεξάντρα Κουλιάσα, Κωνσταντίνος Τριβιζάς, Καλομοίρα Μιχαλά

Οι ιδιοκτήτες του Corfu Palace, κος Χρήστος και κα Έλφη Φωκά, με τη πολύτιμη συμβολή του γιου τους Ντάνιελ, οργάνωσαν τη δεξίωση προς τιμήν του Γιώργου Ντάβλα, με σκοπό την παρουσίαση του “Opera Tables” στο ιστορικό ξενοδοχείο.

22

Η Τάση Παϊπέτη με την εγγονή της, Ίνα Λιπάντζη, Τατιάνα Αρώνη

Νωρίτερα το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, είχαν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ» στο Αχίλλειο Μουσείο με διοργανωτές την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και η Διεύθυνση  του Αχίλλειου Μουσείου, και συνδιοργανωτές τον Ελληνικό Σύλλογο Μαρία Κάλλας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

14

Γεωργία Τσέλιου, Μαρία Μισέλ Ρουβά

Στις σελίδες του “Opera Tables” ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες σε 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου. Ξεφυλλίζοντας το πολυσέλιδο άλμπουμ απολαμβάνεις τη μαγεία που κρύβεται πίσω από τις νότες της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τις εμπνευσμένες προτάσεις για την διακόσμηση του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος.

12 1

Έντυ Τσαρουγκιάν, Κωνσταντίνος Τριβιζάς, Αλεξάντρα Κουλιάσα

11 2

Λένα Κουρή, Ίνα Λιπάντζη

7

Η Ανθή Σαλαγκούδη φωτογραφήθηκε με το βιβλίο “Opera Tables”

5 1

Ο Γιώργος Ντάβλας προλόγισε την παρουσίαση του “Opera Tables”

4

Μαρία Βούλγαρη, Αναστάσιος Διαβάτης, Προϊστάμενος του Μουσείου Αχίλλειο στο Γαστούρι Κέρκυρας, Καλομοίρα Μιχαλά

3 1

Γιώργος Ντάβλας, Έλφη Φωκά

2 3

Χρήστος Φωκάς, Ντάνιελ Φωκάς

1 1 1

Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας, Μερόπη Υδραίου, Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Κατερίνα Ανεμογιάννη, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Corfu Palace

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue