Όσα Μπορεί Να Σου Μάθει Ο Πραγματικός Έρωτας

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε μόνο για πραγματικούς έρωτες και όχι για έναν απλό ενθουσιασμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσες ποτέ να καταλάβεις ποιός ήταν ο πραγματικός σου έρωτας, αλλά και ποιός ήταν απλώς ένας ενθουσιώδης άνθρωπος που πέρασε από την ζωή σου.

Ξεκίνησε λοιπόν την λίστα σου και ήρθε η ώρα να διαχωρήσεις ακριβώς τους δύο αυτούς τύπους ανθρώπων. Ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσεις την συγκεκριμένη διαδικασία,είναι να σκεφτείς τί σου έχει “δώσει”, ή αλλιώς τί έχει διδάξει ο κάθε άνθρωπος σε εσένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σου έρωτας, δεν είναι πάντα και ο πραγματικός. Ίσως ήταν ένα πάθος ή απλά κάποιος/α που είχε ακριβώς αυτό που ζητάς από έναν σύντροφο.

Με τον πραγματικό σου έρωτα, δεν βαριέσαι ποτέ. Πιάνεστε μαλλί με περούκα ένα πράγμα, σε καθημερινή βάση. Πολλές φορές έχετε φτάσει να σας μαζεύουν και τους δύο οι γείτονες και οι φίλοι που σας γνωρίζουν ως ζευγάρι. Όπως και να το κάνουμε, αν δεν υπάρχει και μία ένταση, δεν έχεις να ασχοληθείς και με κάτι. Έχει και μία εγρήγορση ρε παιδί μου.

Ξεκινάμε την λίστα με τους μαλάκες που έχεις κάνει και καμιά δεκαριά κρεβάτια. Αυτούς απλά τους διαγράφουμε από τους πραγματικούς έρωτες. Ο πραγματικός σου έρωτας θα έχει κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι. Εκείνος/η θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου ακόμη περισσότερο. Και δεν μιλώ για ολόκληρο το σώμα σου, γιατί αυτά τα έχουμε λύσει σε προηγούμενα άρθρα μας. Μιλώ για τις μικρές ατέλειες που έχει το σώμα σου και τις οποίες τις σκέφτεσαι όταν μένετε χωρίς ρούχα.

Με τον πραγματικό σου έρωτα, πάντα θα κάνεις υποχωρήσεις. Θυμάσαι τότε που ήσουν ο τύπος του ανθρώπου που είχε σαν Ευαγγέλιο το “Why men love bitches”, αλλά και που έστελνε στον διάολο ακόμη και την κούπα του καφέ που δεν του άρεσε το σχέδιο; Ε αυτό δεν το θέλουμε. Ξέχασες όσες και όσους σου δημιουργούσαν τα συγκεκριμένα συναισθήματα; Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν ήταν ο πραγματικός σου έρωτας.

Τέλος, πρέπει να σου πω και κάτι άλλο. Όλα έχουν μία όμορφη αρχή, αλλά και ένα τέλος. Η αρχή μαζί του/της ήταν πάντα όμορφη. Το τέλος όμως σου ήταν πολύ δύσκολο. Μην σου πω ότι πέρασες και από ψυχολόγο. Ε αυτό είναι το κριτήριο για τον πραγματικό σου έρωτα.

Ξεκίνα την λίστα σου σίγουρα, γιατί και εδώ που τα λέμε, αν τα συνδυάσεις όλα αυτά ίσως βρεις επιτέλους τα σωστά κριτήρια για να ανακαλύψεις κι εσύ τον πραγματικό σου έρωτα… 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue