“Όσα παίρνει ο Άνεμος” – Το θρυλικό αρχοντικό αποκτά πνοή

Gone With the Wind’s : Όσα παίρνει ο άνεμος 
Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου
 
Η δόξα της Τάρας και η γενέτειρα της Σκάρλετ  θα αποκτήσει την δική της ζωή στο ιστορικό σπίτι όπου γυρίστηκε η θρυλική ταινία! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τη συγκεκριμένη ταινία την αγαπήσαμε όλοι μας.
Στην κλασσική ταινία τα σπίτια πιο πολύ εικονικά παρά πραγματικά, αλλά δυστυχώς μετά την μαγνητοσκόπηση της ταινίας το σπίτι ήταν μια πρόσοψη.
Συνέχεια διαπραγματεύονταν για αυτό το σπίτι , όμως τελικά κατέληξε να κάθεται  αδρανή σε ένα στάβλο στην Γεωργία μέσα στη σκόνη. Σύμφωνα όμως με πρόσφατα στοιχεία, η Τάρα μπορεί να έχει μια 2η ζωή & τι εννοούμε με αυτό: το Vanity Fair αποκάλυψε πως ο ιστορικός του εμφυλίου πολέμου   Peter Bonner  έχει αναλάβει το έργο της ανοικοδόμησης του σπιτιού & η δουλειά είναι πολύ δύσκολη , αλλά ελπίζει να ξαναχτιστεί  για να προσελκύσει πολλούς οπαδούς της κλασσικής σειράς που λαχταρούν να πάνε να δουν το σπίτι όπως έλεγε & ο Scarlett O’Hara << πάμε σπίτι >>.
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue