Gone With the Wind’s : Όσα παίρνει ο άνεμος
Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου
Η δόξα της Τάρας και η γενέτειρα της Σκάρλετ θα αποκτήσει την δική της ζωή στο ιστορικό σπίτι όπου γυρίστηκε η θρυλική ταινία! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι τη συγκεκριμένη ταινία την αγαπήσαμε όλοι μας.
Στην κλασσική ταινία τα σπίτια πιο πολύ εικονικά παρά πραγματικά, αλλά δυστυχώς μετά την μαγνητοσκόπηση της ταινίας το σπίτι ήταν μια πρόσοψη.
Συνέχεια διαπραγματεύονταν για αυτό το σπίτι , όμως τελικά κατέληξε να κάθεται αδρανή σε ένα στάβλο στην Γεωργία μέσα στη σκόνη. Σύμφωνα όμως με πρόσφατα στοιχεία, η Τάρα μπορεί να έχει μια 2η ζωή & τι εννοούμε με αυτό: το Vanity Fair αποκάλυψε πως ο ιστορικός του εμφυλίου πολέμου Peter Bonner έχει αναλάβει το έργο της ανοικοδόμησης του σπιτιού & η δουλειά είναι πολύ δύσκολη , αλλά ελπίζει να ξαναχτιστεί για να προσελκύσει πολλούς οπαδούς της κλασσικής σειράς που λαχταρούν να πάνε να δουν το σπίτι όπως έλεγε & ο Scarlett O’Hara << πάμε σπίτι >>.