Ωτοπλαστική: Τέλος Στα «Πεταχτά Αυτάκια»

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις την αυτοπεποίθησή σου  και πάλι; Μήπως είναι κάτι που το σκέφτεσαι καιρό αλλά δεν το συζητάς; Ο Δρ Γεώργιος Βασιλικός μας λέει τα πάντα γύρω από την ωτοπλαστική!

Τα “πεταχτά αυτιά” είναι ένα καθαρά κοινωνικό θέμα για τον πάσχοντα. Δεν παρουσιάζονται λειτουργικές διαταραχές από τα “αφεστώτα ώτα” ή “πεταχτά αυτιά”. Από μικρές ηλικίες ξέρουμε όμως ότι γίνονται κέντρο σχολιασμού και δημιουργούν ψυχολογικά θέματα. Όμως πρέπει να πούμε ότι από την ηλικία των πέντε ετών μπορούν να διορθωθούν.

Η διαδικασία είναι χειρουργική, οι τεχνικές αρκετές αλλά λίγες έχουν αποτέλεσμα. Για αυτό χρειάζεται προσοχή.

Δεν χρειάζεται παραμονή στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει πόνος μετά. Η επιστροφή στις δραστηριότητες ή στο σχολείο είναι σχεδόν άμεση. 
Στόχος της επέμβασης είναι να επανέλθουν τα αυτιά στην φυσιολογική τους θέση.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται η ωτοπλαστική:

  • Πεταχτά αφτιά
  • Απλασία αφτιού
  • Δισχιδές λοβίο από απότομο τράβηγμα (με σκουλαρίκι)

Ο Δρ. Γεώργιος Βασιλικός είναι στην διάθεσή σας να το επισκεφτείτε και να απαντήση σε τυχόν απορίες. ​

Γιώργος Βασιλικός facebook page

embio

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue