Η Oysho συνεργάζεται με τη THINK PINK EUROPE στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού


3 Σεπ 2020

Η Oysho ενώνει τις δυνάμεις της με τη Think Pink Europe ως ευρωπαϊκός συνεργάτης στον αγώνα δρόμου Race for the cure®, μετά από τη συνεργασία τους στους αγώνες της Ελλάδας και της Ιταλίας στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

To brand ευαισθητοποιημένο πάντα σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες. Έτσι και φέτος στηρίζει έμπρακτα για 6η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα θεσμό της Αθήνας κατά του καρκίνου του μαστού με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού, σε συνεργασία πάντα με το Greece Race for the Cure® «Άλμα Ζωής».

Ο αγώνας δρόμου, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά αυτή τη φορά στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου σε 32 ευρωπαϊκές χώρες και έχει στόχο να υποστηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Oysho, που ήδη συνεργάζεται με τον Αγώνα Δρόμου Γυναικών στην Ισπανία από το 2013, συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια για να διαδώσει ευρύτερα το μήνυμα και να συνεχίσει τη συνεργασία της σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες:

Η Think Pink Europe είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2018 με στόχο τη μάχη κατά του καρκίνου. Ο αγώνας Race for the Cure® είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός κατά του καρκίνου του μαστού, το οποίο συγκεντρώνει περίπου 300.000 συμμετοχές σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η Think Pink Europe έχει ως σκοπό τη βελτίωση και επιτάχυνση της ανταλλαγής πληροφοριών στο πεδίο της υγείας και της έρευνας ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνεται στη μείωση των διαφορών ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue