admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F03%252Flikewomangr dreamteam 8 1

«Love The Strays V» – Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και τέχνη

Η Dreamteam ενώνει την τέχνη με την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και μοιράζει χαρά.

Πιστή σε πρωτοπόρες δράσεις συλλογικότητας #giaenankaliterokosmo και με σκοπό να μοιράζει τη χαρά σε εκείνους που την έχουν ανάγκη, όπως λέει και το slogan της #wesharethehappiness, για τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου) ωθεί και προωθεί τη Τέχνη προς το σκοπό αυτό αυτό με τη δράση LOVE THE STRAYS V υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας καθώς και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος!

Το πολυμορφικό φεστιβάλ Τέχνης LOVE THE STRAYS με  moto ”Παγκόσμια ημέρα είναι…κάθε μέρα” ξεκίνησε το 2016 στην Αθήνα, υποστηρίζεται και από ανθρώπους των media, του θεάτρου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου κλπ και εξ΄αρχής περιλαμβάνει έκθεση Τέχνης και καμπάνια με πάρα πολλά δρώμενα, ταξίδεψε σε άλλες πόλεις και έκτοτε πραγματοποιείται σε διάφορες μορφές με έναν και μόνο σκοπό: τη παροχή βοήθειας στα Aδέσποτα Ζώα μέσω των εφαρμοσμένων Τεχνών!

likewomangr dreamteam 6 1

Με τα ιδρυτικά της στελέχη η Dreamteam, που είναι πρόσωπα γνωστά Πανελλαδικά για τις φιλοζωικές & καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες και παραγωγές και με τη σύμπραξη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώνει ξανά μια πλειάδα εικαστικών καλλιτεχνών ώστε όλοι μαζί να αποδείξουν πως η Τέχνη μπορεί και γίνεται πραγματικός αρωγός βοήθειας και προσφοράς!

likewomangr dreamteam 5 1

Έτσι σκοπός της δράσης LOVE THE STRAYS V για το 2022 είναι η DREAMTEAM να προωθήσει προς αξιοποίηση έργα Τέχνης ελευθέρου ή φιλοζωικού περιεχομένου πολλών και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών καθώς και παρουσιάσεις των εικαστικών δημιουργών και άρθρα, στα ΜΜΕ, ώστε να βοηθηθούν Φιλοζωικά Σωματεία και  Εθελοντικές Ομάδες σε Χαλκίδα και Μεσολλόγι. Συγκεκριμένα η δράση LOVE THE STRAYS V φέτος υποστηρίζει το Σύλλογο προστασίας ζώων ”Ελπίδα” Μεσολογγίου και τους Strays’s Souls Χαλκίδας,  που παράγουν σημαντικό και αξιοσέβαστο Έργο και πραγματοπποιείται σε σύμπραξη με τη Φιλοζωική ένωση Κρυονερίου στο Δήμο Διονύσου! Η πρώτη real time και prive παρουσίαση / έκθεση των έργων της εν λόγω δράσης θα γίνει στον πολυτελή χώρο των  TEO Hair Design της Δροσιάς, που θα μετατραπούν σε γκαλερί από 31-3 έως 11-4-2022 , απ’ όπου και θα ξεκινήσει μία σειρά παρουσιάσεων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

likewomangr dreamteam 3 1

Μέσα από τη δράση αυτή η DREAMTEAM καλεί κάθε άνθρωπο να διαδώσει το μήνυμα της Φιλοζωίας και της Προστασίας των Αδέσποτων Ζώων και ταυτόχρονα προάγει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες!

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη δράση & προσφέρουν αγάπη είναι οι εξής:

Πετρίδη Νίκη, Goranova Niki, Αρζαμάνογλου Ιωακείμ, Αρνή Μαίρη, Βαγιανού Χριστίνα, Βοτανοπούλου Δάφνη, Γουλάκου Μαρίλυ, Δαρζέντα Ελευθερία, Καραχάλιου Δήμητρα, Καραχάλιου Μάγκου Τριανταφυλλιά,  Κατσαντώνη Έλενα, Κοντοέ Μαριάννα, Μακρυγιάννης Γιώργος, Ντιναπόγια Χριστίνα, Πετρακοπούλου Βασιλική, Σιώκη Ματίνα, Σπανού Έλενα, Σταυρίδου Κατερίνα, Tamas Peter, Πετρίδης Χρήστος.

likewomangr dreamteam 1 1

Για πληροφορίες για τα εκτειθέμενα έργα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα : 6985015875 – 6989283000.

Ταυτόχρονα γίνεται συγκέντρωση ζωοτροφών, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα ζώα. Όποιος μπορεί να προσφέρει, παρακαλείται να επικοινωνήσει στα ίδια τηλέφωνα ή στο email: dreamteam.org.gr@gmail.com .

*TEO Hair Design: Λ. Σταμάτας 1 πλατεία Δροσιάς ΑττικήςΣτο χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και τηρούνται αυστηρά οι κανονισμοί που προβλέπει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό του κορωνοιού.

Facebook & instagram: dreamteam.org.gr

#dreamteam #lovethestrays #wesharethehappiness #strays #art #artexhibition #love #artworks #giaenankaliterokosmo #strayssworldday #artexhibition #oneiraki

petridis

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue