Πανελλαδικός θρίαμβος…

Ο Θρίαμβος του φετινού καλοκαιριού λέγεται  «Όλοι ένα» / Φίλα με. Το έζησαν και το χειροκρότησαν χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα… και συνεχίζει. Μην το χάσετε…

Μιλάμε για την μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη που κατάφερε και μας ένωσε και μας έκανε όλους ένα. Το κοινό, τους φίλους, τους δημοσιογράφους, τα social media,… όλοι γίναμε ένα. Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών: Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά, το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, μάγεψαν το κοινό. Όλοι μαζί, όλοι ένα, κατάφεραν αυτή η παράσταση να την κάνουν μία μικρή νίκη Αγάπης.

Ακολουθούν οι συναυλίες:

 Νέα Μάκρη / 30 Αυγούστου

 Βόλος / 1η Σεπτεμβρίου

 Λάρισα / 2 Σεπτεμβρίου

 Βρηλίσια / 10 Σεπτεμβρίου

Ελευσίνα / 16 ΣεπτεμβρίουΌλοι ένα και αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και έκαναν τον Κραουνάκη μέλος στις παρέες, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων. Για δύο ώρες και κάτι στο πιάνο του και ανάμεσά μας, μας κάνει να τραγουδάμε όλη την διάρκεια της παράστασης.

«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε… κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας…» Σταμάτης Κραουνάκης

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες συναυλίες στην κάτωθι σελίδα.

https://www.facebook.com/kraounakisperiodeia2016/?__mref=message_bubble

 

 

kraounakis3

kraounakis

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue