Με Ένα Λαμπερό Πάρτι Υποδέχτηκε Τον Οκτώβρη Το Colonial Στο Γκόλφ Γλυφάδας

Ο Οκτώβρης μας υποδέχτηκε με ένα λαμπερό πάρτι στο εστιατόριο Colonial στο Γκόλφ Γλυφάδας.

Μια έπαυλη αποικιακού στιλ μέσα σε μια καταπράσινη έκταση πολλών στρεμμάτων στον ιστορικό χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας. Πλήρως ανακαινισμένος ο χώρος που φιλοξένησε στο παρελθόν διεθνείς προσωπικότητες, άνοιξε τις πύλες του τις αρχές του καλοκαιριού, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους θαμώνες που αναζητούν ανάσες δροσιάς, καλαισθησίας και εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν το εξατιρετικό μενού δια χειρός Γιάννη Μπαξεβάνη, ενώ τη βραδιά έντυσε με live μουσική η Εβελίνα Νικόλιζα με την μπάντα της Newmark.

Την επιμέλεια της διακόσμησης του εστιατορίου ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης σε συνεργασία με αρχιτεκτονικό γραφείο Starchitects, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τοπίου μέσα από ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές, όπως μεγάλους πίνακες με ζώα, ταπετσαρίες ζούγκλας και φωτιστικά, εμπνευσμένα από τη φύση και το ζωϊκό βασίλειο. Με κυρίαρχο το ξύλο, το μάρμαρο και τα γήινα χρώματα, το Colonial μοιάζει να αφηγείται την ιστορία μιας νότιας “αποικίας”, όπως μεταφράζεται το όνομά του, με επίκεντρο τον καφέ, το φαγητό και το ποτό, στην πιο ποιοτική εκδοχή τους.

Στο εστιατόριο Colonial στο Golf της Γλυφάδας, έχουν πρόσβαση και τα μη μέλη του του Golf και είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 00:00. 

Ναταλία Γεωργταλά

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue