Παύλος Μάμαλος: Το Χρυσό αγόρι που κατέκτησε τις καρδιές μας βρέθηκε στην Πύλη Αθηνών

Η Πύλη Αθηνών Live Stage θα είναι αναμφίβολα το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό καθ΄όλη τη διάρκεια του ερχόμενου χειμώνα.

 

Η Πύλη Αθηνών υποδέχτηκε μαζί με όλους τους συνεργάτες της Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας Παύλο Μάμαλο σε μια διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος η Γωγώ Ρωμαίου ο Ματθαίος Γιαννούλης και ο Γιώργος Δασκαλάκης υποδέχτηκαν το χρυσό αγόρι και πέρασαν μαζί του μια χρυσή βραδιά

O Παύλος έχει να λέει τα καλύτερα για το βράδυ αυτό δηλώνοντας πως ήταν ένα απο τα καλύτερα του και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το επαναλάβει!!! 

14568101_10155315770207738_2228465574676311246_n

Από τις 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι πύλες της απόλυτης διασκέδασης, έχουν ανοίξει στην «ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ», με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Γιώργο Δασκαλάκη, την Γωγώ Ρωμαίου και στη νησιώτικη ώρα τον Ματθαίο Γιαννούλη οι οποίοι έχουν καταφέρει με τον εξαιρετικό τους μαέστρο Αντώνη Πετρίδη να έχουν ένα απόλυτα ξεφαντωτικό πρόγραμμα που τα έχει όλα για όλα τα γούστα.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος τον ευχαρίστησε προσωπικά που σήκωσε την Ελλάδα στα χέρια του και μας έκανε περήφανους και του αφιέρωσε και τραγούδια απο την πίστα!

img_1982

Ο Επιχειρηματίας του μαγαζιού Κος Πάνος Τσοπούρογλου κάλεσε τον Ολυμπιονίκη μας στο μαγαζί του, κάνοντας τον να περάσει μια υπέροχη βραδιά γνωρίζοντας ότι ο Παύλος δεν διασκέδαζε εύκολα στην ζωή του μετά απο όσα έχει περάσει. Δέχτηκε λοιπόν την πρόταση του Πάνου και έτσι με συνδετικό κρίκο εμένα βρεθήκαμε να διασκεδάζουμε σε ένα κατάμεστο μαγαζί.

img_1991

Η μοναδική Γωγώ Ρωμαίου η οποία τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο κάνει την διαφορά με την φωνή της και τα νέα της σχέδια, καλωσόρισε τον Παύλο και μάλιστα είχαν συζήτηση αρκετή ώρα αφού ο Παύλος την ξέρει και αγαπάει την φωνή της. Η Γωγώ ετοιμάζει και νέες δουλειές πολλές και μάλιστα όπως πήραν τα αυτιά μου και οι δημοσιογραφικές μου πληροφορίες λένε οτι ετοιμάζετε για μεγάλο μπάμ καλλιτεχνικό. Κι εδώ που τα λέμε το αξίζει το κορίτσι. Είναι πολλά χρόνια στον χώρο και έχει καταφέρει με διακρητικότητα και επαγγελματισμό να μιλάνε πρώτα όλοι για την δουλειά της στον χώρο αυτό. Μέσα σε 8 χρόνια που εργάζεται επαγγελματικά έχει δημιουργήσει τη δική της «σχολή»…

200

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το dance remix της επιτυχίας της «Εσύ» ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ξεσηκώνει με το πρόγραμμα της το μαγαζί !!

14610945_10155315766847738_1452752167768521452_n

Ο Ματθαίος Γιαννούλης τον καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του απο την πίστα του ευχήθηκε τα καλύτερα και μάλιστα του είπε

“ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ (ΤΟΥ ΕΙΠΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΩΜΟΥΣ”

bizznews.gr wp content uploads 2016 10 IMG 2804

bizznews.gr wp content uploads 2016 10 IMG 2801

Η Πύλη Αθηνών Live Stage θα είναι αναμφίβολα το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό καθ΄όλη τη διάρκεια του ερχόμενου χειμώνα.

img_1999

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue