Πέτρος Κωστόπουλος συν γυναιξί και τέκνοις


13 Μάι 2017

Έζησαν 20 χρόνια γάμου

Πέτρος Κωστόπουλος συν γυναιξί και τέκνοις

Θυμάστε το μεγάλο ειδύλλιο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού; Θυμάστε το love story και τον γάμο στη Μύκονο; Θυμάστε τι κουτσομπολιά είχαμε ακούσει για την σχέση, τον γάμο, τους τσακωμούς, τις διαφωνίες κλπ. κλπ; Τα χρόνια πέρασαν, το ζευγάρι έχει χωρίσει αλλά έχουν τρία παιδιά για να τους ενώνουν για πάντα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού όπως ανακοίνωσαν αποφάσισαν να χωρίσουν κρατώντας όπως είπαν τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης ο ένας για τον άλλον. Και σίγουρα, παρά την απόφασή τους, τους συνδέει μια αγάπη τόσο του ενός για τον άλλο όσο και για τα τρία παιδιά τους που τα λατρεύουν όσο τίποτα άλλο.
Είκοσι χρόνια πριν λοιπόν, η πανέμορφη Τζένη Μπαλατσινού, ερωτεύτηκε τον γοητευτικό και αμετανόητο εργένη Πέτρο Κωστόπουλο. Γνωρίστηκαν σε μια εορταστική τηλεοπτική εκπομπή του Star που είχε θέμα της τα βραβεία τηλεόρασης. Έτσι και βλέπατε πως την παρατηρούσε στις πρόβες θα καταλαβαίνατε πολλά. Την είχε βάλει στο μάτι. Στους επόμενους μήνες χώρισαν και οι δύο από τις σχέσεις που είχαν και ήρθαν πιο κοντά σε ένα ταξίδι στο…

Διαβάστε την συνέχεια στο  nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue