Ποιο Είναι Το Πιο Fashion Πάρτι Των Χριστουγέννων?

 Το Models’ Reunion Party κάνει σήμερα το χειμερινό του ντεμπούτο με τίτλο “Red is Passion” και σας περιμένει όλους στο 4711, στις 21.30.

Με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση, το Models’ Reunion 6 plus υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μόδα, αφού στη διάρκεια του πάρτι θα δούμε επιλεγμένα κομμάτια από τις χειμερινές κολεξιόν των αγαπημένων μας σχεδιαστριών, Έλενας Κυρίτση και Νέλλας Ιωάννου. Σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τα ενεργειακά λάδια του Κωνσταντίνου Κασπίρη, που φτιάχνονται με παλιές Θιβετιανές συνταγές, οι οποίες προέρχονται από ένα κλειστό μοναστήρι της Dorkhar!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπεις στο πάρτι είναι η καλή διάθεση και να είσαι ντυμένος στα κόκκινα ή τα μαύρα, αφού το dress code είναι strictly Red or Black!

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσύ?

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue