Πολλές καρδιές, πολύ αγάπη, πολύ στιλ: Με έμφαση στο κόκκινο!

Την εβδομάδα που μας πέρασε γιορτάσαμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Πολλές καρδιές , πολύ αγάπη πολύ κόκκινο και στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και τα βερνίκια νυχιών.
 
IMG 5040
 
IMG 4794
 
Και αν δεν με πιστεύεις ορίστε και τα πειστήρια του εγκλήματος. Λευκή και με τελίτσες η καρδούλα ενώ το νύχι κατακόκκινο!
IMG 4995
Και επειδή η άνοιξη αργεί λίγο ακόμη και έχω μια αδυναμία στα παστέλ και στο μοβ, δεν παρέλειψα να διακοσμήσω βάζα μαρμελάδας με glitter και παλιά βερνίκια νυχιών έτσι ώστε να βάλω όμορφα λουλούδια μέσα, που θυμίζουν άνοιξη!
DSCF4011
Ενώ ταυτόχρονα αποφάσισα να γεμίσω το τσαντάκι του μακιγιάζ με τα αγαπημένα μου, αλλά κι εκείνα που λειτουργούν άψογα με την επιδερμίδα μου αυτό το μήνα και που θέλω να έχω μαζί μου για κάθε περίπτωση. Φυσικά θα σου τα πω εν καιρώ.
Εις το επανιδείν!
 
http://www.blushingloves.com/

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue