Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2020%2F07%2Fimages easyblog articles 4305 zodia kai social

Πως γράφετε στα social, σύμφωνα με το ζώδιό σας!

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το ζώδιό μας μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας. Καθώς το ζώδιό μας δεν μας ορίζει, μπορεί παρ’ όλα αυτά να καθορίσει λίγα πράγματα για την ιδιοσυγκρασία μας και πώς αλληλοεπιδρούμε με τον κόσμο γύρω μας, συμπεριλαμβανομένου του πώς επικοινωνούμε με τους άλλους.

Στην εποχή που ζούμε, πολλοί από εμάς μιλάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, προκειμένου να διατηρούμε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, παρά τις ολοένα και πιο πολυάσχολες ζωές μας. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά όλοι έχετε ένα μοναδικό στυλ στη σύνταξη και γραφή μηνυμάτων που μπορεί να εν μέρει να αποδίδεται στο ωροσκόπιό σας.

 Για παράδειγμα, ένας Καρκίνος μπορεί να πληκτρολογεί τεράστιες παραγράφους στο πρόσωπο που απευθύνεται, καθώς οι Καρκίνοι συνήθως γράφουν πολύ πιο αποτελεσματικά και εύκολα από ό, τι μπορούν να μιλήσουν.

199fb55b8a92e629e24db2d37ef283bb 

Όποιο κι αν είναι το ωροσκόπιό σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω σχετικά με το πώς τα γενέθλιά σας μπορεί να σχετίζονται με το στυλ των γραπτών μηνυμάτων σας.

Ποιο είναι το στυλ γραψίματός σας, σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας 

Κριός

Οι Κριοί έχουν μια παιχνιδιάρικη, τολμηρή προσωπικότητα, που μεταφέρεται εύκολα μέσα σε ένα κείμενο. Αγαπούν να χρησιμοποιούν διασκεδαστικά εικονίδια και emojis για να εκθέσουν τις ιδέες τους. Δεν είναι λάτρεις των μεγάλων συζητήσεων, καθώς θα προτιμούσαν να σας συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο και να περάσουν μαζί σας μια βραδιά έξω στην πόλη. 

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν να μπαίνουν γρήγορα στο θέμα και συνήθως δεν λένε πολλά. Η ήσυχη προσωπικότητά τους φαίνεται μέσα από τα γραπτά μηνύματα, καθώς τείνουν να γράφουν σύντομες προτάσεις και να χρησιμοποιούν emojis για να εξηγήσουν τα συναισθήματά τους. Προτιμούν να μιλάνε περισσότερο στο πρόσωπο παρά να γράφουν, οπότε αν θέλετε να έχετε μια βαθιά συνομιλία μαζί τους, κανονίστε να συναντιέστε και να τα λέτε μαζί τους κάπου ιδιωτικά.

 430c33f027b98c64e34ffe999fadeba6

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, όπως ακριβώς φαίνεται και από το σύμβολό τους, μπορεί να έχουν μια διχασμένη προσωπικότητα, όταν πρόκειται για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Μπορούν είτε να πληκτρολογούν μακροσκελείς, στοχαστικές απαντήσεις, είτε μικρές, σύντομες προτάσεις, ανάλογα πάντα με τη διάθεσή τους. 

Καρκίνος

Το πιο ευαίσθητο ωροσκόπιο του ζωδιακού κύκλου, οι Καρκίνοι θα τραβήξουν τις χορδές της καρδιάς σας με τα μηνύματά τους. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα και θέλετε να μιλήσετε για αυτό, ένας Καρκίνος θα είναι εκεί, χωρίς να κάνει ερωτήσεις. Ξοδεύουν πολύ χρόνο στα κεφάλια τους και, ως εκ τούτου, πρέπει να γράφουν ή να πληκτρολογούν τις σκέψεις τους. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για πολλή ανάγνωση διότι οι Καρκίνοι έχουν πολλά να πουν και γράφουν πολύ πιο εύκολα από ό, τι μπορούν να μιλήσουν. 

Λέων

Το νευρικό λιοντάρι αγαπά να έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του και η αυτοπεποίθησή του μπορεί να γίνει αισθητή από μίλια μακριά. Στο γραπτό μήνυμα είναι διασκεδαστικοί, αυθάδεις και τολμηροί και δεν κρατάνε κρυμμένες σκέψεις ή συναισθήματα.

 76e4c1e3ef4d59965387fbfb451e8b9e

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν να αναλύουν καταστάσεις και σκέψεις, έτσι τείνουν να μιλούν και να γράφουν πολύ λογικά και στοχαστικά. Νομίζουν ότι τα πάντα είναι ξεκάθαρα, για αυτό να αναμένετε μια επιμορφωτική και λογική απάντηση από αυτούς. 

Ζυγός

Οι Ζυγοί χρειάζονται ισορροπία σε όλα, συμπεριλαμβανομένων των γραπτών μηνυμάτων. Μπορεί να σας γράφουν πολλά τη μία ημέρα και την άλλη να μην απαντάνε καθόλου, αλλά μην θυμώνετε μαζί τους. Το μόνο που χρειάζονται είναι χρόνο και χώρο μακριά από την τεχνολογία για λίγο, αλλά δεν σκοπεύουν να σας αγνοήσουν. Έχουν μια γλυκιά, όλο φροντίδα προσωπικότητα και θα επικοινωνήσουν και πάλι μαζί σας πολύ σύντομα. 

Σκορπιός

Στους Σκορπιούς, ως επί το πλείστον, δεν αρέσει η τεχνολογία και πάρα πολύ και έχουν την τάση να κρατάνε για τον εαυτό τους πολλά. Έχουν πολλά μυστικά θαμμένα μέσα τους και είναι βαθιά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι. Αγαπούν τις συνομιλίες με βάθος αλλά θα είναι καλύτερα να τους μιλήσετε αυτοπροσώπως, αν θέλετε πραγματικά να τους γνωρίσετε. 

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ιδιαίτερα τολμηροί, διασκεδαστικοί και εξωστρεφείς άνθρωποι. Θα σας κάνουν να γελάσετε σε ένα και μόνο μήνυμα κειμένου και, στη συνέχεια, στο επόμενο, θα σας ζητήσουν να πάτε σε κάποιο είδος εξόρμησης μαζί τους. Βαριούνται εύκολα και χρειάζονται ενέργεια από τις δραστηριότητες και τους ανθρώπους, οπότε μην περιμένετε μακροσκελή μηνύματα. Το γράψιμο «παλιώνει» γρήγορα για αυτούς. Θα προτιμούσαν να σας συναντήσουν και να δημιουργήσετε αναμνήσεις μαζί. 

c64b212072225948cc9096dc2a626851

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, άλλο ένα ζώδιο της Γης, βλέπουν τα πράγματα με λογική και ορθολογισμό. Η ομιλία τους είναι εύγλωττη, όπως και το γράψιμό τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μια μεγάλη συζήτηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καθώς απολαμβάνουν και τις δύο μορφές επικοινωνίας. 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν να έχουν στοχαστικές και με βάθος συνομιλίες. Δεν τους αρέσουν οι λίγες, επιφανειακές κουβέντες. Θέλουν να μιλούν για τα βαθύτερα πράγματα της ζωής. Είναι παθιασμένοι, αποφασιστικοί άνθρωποι – οραματιστές, ονειροπόλοι, στοχαστές, πιστοί και καινοτόμοι. Έχουν πολλή όρεξη για ζωή και μπορείτε εύκολα να το δείτε αυτό στις συνήθειές τους στο γραπτό λόγο. 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, ένα άλλο ζώδιο του νερού, είναι επίσης βαθιά συναισθηματικά και ευαίσθητα πλάσματα. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις τους είναι βαθιές και τους αρέσει να τις μοιράζονται διαμέσου του γραπτού λόγου. Είναι προικισμένοι με λέξεις και έρχονται ως μια φυσική μορφή της αυτο-έκφρασης. Αυτοί, όπως και οι Καρκίνοι, χρειάζεται να γράφουν ως διέξοδο για τα συνεχώς αντικρουόμενα, πολύπλοκα συναισθήματά τους.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED