Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F02%2FLikewomangr AKMI FREZYDERM

Πώς να καταπολεμήσετε τα συμπτώματα ακμής: 7 skincare προϊόντα από την εναλλακτική σειρά περιποίησης της FREZYDERM

Ειδικά για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα, η επιμελής σωστή φροντίδα είναι το Α και το Ω.

Τα ενοχλητικά σπυράκια μπορούν να εμφανιστούν σε όλους, από teenagers έως και γυναίκες ή άνδρες που διανύουν την ώριμη ηλικία τους.

Πέρα από την εικόνα τους στην επιδερμίδα, οι ατέλειες μπορεί να έχουν αντίκτυπο και την κοινωνική ή επαγγελματική ζωή, επηρεάζοντας την αυτοπεποίθησή μας.

Το να μάθετε να περιποιείστε το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα στοχευμένα και μεθοδικά, είναι το «κλειδί» για να θέσετε την κατάσταση υπό έλεγχο.

Likewomangr AKMI FREZYDERM 1

Παρ’, ότι,  γενικότερα, επικρατεί η πεποίθηση: «η ακμή προκαλείται εξαιτίας του βρώμικου δέρματος», αυτό είναι εν μέρει μύθος. Εκτός από τους ορμονικούς λόγους που προκαλούν υπερβολική λιπαρότητα στο δέρμα, καταλυτικό ρόλο διαδραματίζουν και εξωγενείς παράγοντες, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία και η ρύπανση, η πλημμελής φροντίδα καθαρισμού, ειδικά το βράδυ, η χρήση ακατάλληλων για το δέρμα μας καλλυντικών, το έντονο στρες, ακόμα και η διατροφή.

Η FREZYDERM καλύπτει τις ανάγκες του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος με την ολοκληρωμένη εναλλακτική σειρά περιποίησής του.

1| Αφρός καθαρισμού

Screenshot 6

Σε πρακτική μορφή έτοιμου αφρού που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς.

2| Gel καθαρισμού

Screenshot 7

3| Μάσκα καθαρισμού

Screenshot 8

Μια μοναδική μάσκα καθαρισμού που απομακρύνει το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα, προσδίδοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

Μετά τον καθαρισμό, συνεχίστε με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα (γιατί και η λιπαρή με τάση  ακμής επιδερμίδα, κόντρα στην αντίληψη που επικρατεί, χρειάζεται απαραιτήτως ενυδάτωση, αρκεί να είναι ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες της) αλλά και με την απαραίτητη φροντίδα ηλιοπροστασίας.

1| Ac-Norm aquatic serum/ Ενυδατικός oil-free ορός

Προσφέρει δυναμική ενυδάτωση, μειώνει τη δερματική δυσανεξία και τις ευαισθησίες και προσδίδει ματ όψη. Είναι ιδανικός και ως after-shave gel.

Screenshot 5 1

2| AcNorm aquatic cream/ Ενυδατική κρέμα για το δέρμα υπό την επίδραση φαρμακευτικής αγωγής

Screenshot 4 

Ενυδατώνει εντατικά και σε βάθος για περισσότερες από 8 ώρες, προσφέρει ελαστικότητα και άνεση στο δέρμα, ελαχιστοποιεί τη δερματική δυσανεξία και τις ευαισθησίες και προσδίδει ματ όψη. Είναι επίσης ιδανική και ως after shave cream.

Η άνοιξη πλησιάζει και ο ήλιος αρχίζει να γίνεται αρκετά επικίνδυνος. Ωστόσο, είναι αναγκαίο το αντηλιακό να τοποθετείται πάνω από την ενυδατική κρέμα όλους τους μήνες του χρόνου, καθότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι επιβλαβής για την επιδερμίδα.

3| AcNorm sun screen fluid SPF 50+/  Ενεργή αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου

Screenshot 3

Η FREZYDERM αντιλαμβάνεται τις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες που έχει λιπαρό με τάση ακμής δέρμα σε σχέση με το αντηλιακό του και προτείνει την ενεργή αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου που δρα ρυθμιστικά στη διαταραγμένη χλωρίδα του παρέχοντας βακτηριακή προστασία. Με καινοτόμο 3in1 σύνθεση για πολύ υψηλή ηλιοπροστασία ενυδάτωση και αντιγήρανση και ειδική μαύρη χρώση με ενεργό άνθρακα που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα).

4| AcNorm Sun Screen Fluid Tinted SPF 50+/ Έγχρωμη αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου

Screenshot 2

Αν πάλι αναζητάτε 3 in 1 φροντίδα ηλιοπροστασίας, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης που δρα ρυθμιστικά στο λιπαρό, με τάση ακμής δέρμα παράλληλα με κάλυψη των ατελειών, επιλέξτε την  παραπάνω αντηλιακή κρέμα με χρώμα που προσαρμόζεται σε όλους τους χρωματικούς τύπους επιδερμίδας.

Η FREZYDERM εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζει εξαιρετικές σειρές από προϊόντα που αφορούν όλους τους τύπους και τις ανάγκες κάθε δέρματος. Όλα αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να τα βρείτε στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και καταστήματα.

Επισκεφτείτε το www.frezyderm.gr

Extra tips για να καταπολεμήσετε την ακμή:

  • Πλένετε τακτικά τις μαξιλαροθήκες σας
  • Καθαρίστε συχνά το κινητό σας που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας και μεταφέρει μικρόβια που μπορεί να εντείνουν τις ατέλειες
  • Αερίστε τον χώρο στον οποίο κοιμάστε. Είναι σημαντικό να είναι σταθερά τα επίπεδα υγρασίας χειμώνα-καλοκαίρι
  • Προσέξτε τη διατροφή σας
  • Περιορίστε το άγχος σας
maria xatzinikolaou 1

Μαρία Χατζηνικολάου

Fashion addicets and beauty lover. Παρέα θα παρακολουθούμε και θα ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.

RECENT

RELATED