Skip to main content
pos na ftiaxoume ta fridia mas cover d551291b

Εσύ γνωρίζεις πως να βγάζεις σωστά τα φρύδια σου; | 5 tips που θα σε βοηθήσουν

Τα φρύδια μας κορίτσια (και αγόρια) είναι το κάδρο του προσώπου μας και με το σωστό σχήμα μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση του προσώπου μας.

Σίγουρα έχεις μπει στο πειρασμό να τα βγάλεις μόνη σου, εάν δεν το κάνεις ήδη, οπότε πάμε να δούμε ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος που δεν θα δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα στο σχήμα σου.

Όταν λοιπόν επιχειρείς  μόνη σου να βγάλεις τα φρύδια σου πρέπει να μην το κάνεις σε στιγμή που βιάζεσαι να φύγεις ή έχεις δουλειά. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου να κάνει προσεχτικές κινήσεις και να αποφύγει επιπόλαια λάθη.

Συγκέντρωσε τα πράγματα που χρειάζεσαι: ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, ένα μικρό ειδικό ψαλίδι για φρύδια, έναν κανονικό καθρέφτη και όχι μεγεθυντικό, κρέμα ενυδάτωσης με αλόη και με χρώμα για να κρύψεις την κοκκινίλα σε περίπτωση που βγεις αμέσως και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1ο βήμα:

Χτένισε προς τα πάνω τα φρύδια σου με το ειδικό βουρτσάκι φρυδιών και κόψε τις άκρες από τις υπερβολικά μακριές τρίχες που ξεφεύγουν από το σχήμα. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει μία άκρη να κοπεί ή όχι, τότε μην την κόψεις!

fridia 1

2ο βήμα:

Χρησιμοποίησε κάθετα το τσιμπιδάκι των φρυδιών σαν χάρακα που περνάει από την εσωτερική άκρη του φρυδιού και την εσωτερική άκρη του ματιού. Το φρύδι σου πρέπει να ξεκινάει εκεί που ξεκινάει και το μάτι. Εάν υπάρχουν τρίχες που ξεφεύγουν από αυτή τη νοητή γραμμή πρέπει να τις αφαιρέσεις.

fridia 2

3ο βήμα:

Χρησιμοποίησε το τσιμπιδάκι σου για να βεβαιωθείς ότι το επάνω και το κάτω μέρος του μπροστινού μέρους των φρυδιών σου ευθυγραμμίζονται. Το μπροστινό μέρος των φρυδιών σου είναι πιο σημαντικό από ό, τι φαίνεται, πραγματικά κάνει εντύπωση. Αν είναι λίγο αδύνατο στο μέτωπο, φαίνεται παράξενο.

fridia 3

4ο βήμα:

Χρησιμοποίησε το τσιμπιδάκι σου στην άκρη της μύτης σου, διαγωνίως  για να συναντήσεις με την άλλη του άκρη  τη γωνία του ματιού σου. Αυτή η γραμμή θα σου δείξει πού πρέπει να τελειώσει το φρύδι. Πρέπει να αποφύγεις το φρύδι – ουράνιο τόξο, γιατί θα τραβήξει τα μάτια σου προς τα κάτω.

fridia 4

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι μια καμάρα στο κέντρο του φρυδιού. Η αψίδα σου πρέπει να βρίσκεται στα 2/3 του φρυδιού. Ξεκίνα με το φρύδι που έχει λιγότερο έντονη καμάρα και προσπαθήστε να το αντικατοπτρίζει το άλλο φρύδι. Κράτα το δέρμα τεντωμένο και άρχισε αργά να αφαιρείς τις τρίχες.Τέλος, κάνε ένα βήμα πίσω και κοίτα τα φρύδια σου. Εάν υπάρχει κάτι που φαίνεται να είναι εκτός σχήματος, αφαίρεσε το.

fridia 5

5ο βήμα:

Βάλε ενυδατική κρέμα με αλόη και  με χρώμα αν θες να κρύψεις την κοκκινίλα. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου προϊόν σε μολύβι ή σκιά για να καλύψεις ενδεχόμενα κενά στο σχήμα.

Εάν δεν νιώθεις σίγουρη για τις παραπάνω κινήσεις, είναι καλύτερο να μην επιχειρήσεις να το κάνεις, γιατί μπορεί με τις λανθασμένες κινήσεις αφαίρεσης των τριχών να μην ξαναβγούν τρίχες και να έχεις κενά.

Οι έμπειροι αισθητικοί μπορούν να σε συμβουλέψουν από κοντά για το ποιο είναι το καλύτερο σχήμα φρυδιών σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να σου δώσουν έξυπνα tips για φροντίδα στο σπίτι, πριν τις εξόδους σου!

Ως φοιτήτρια του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής στο ΕΚΠΑ , ενδιαφέρομαι πολύ για τα τοπικά και τα διεθνή θέματα, όμως μπορώ να ομολογήσω πως η μεγάλη μου αγάπη, ήταν ανέκαθεν η «γυναίκα» και ο,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ομορφιά, καλαισθησία, περιποίηση. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία και έγραφα ποιήματα, στίχους και κείμενα γιατί αυτό με βοηθούσε να εκφράζομαι. Έτσι, το γράψιμο έγινε για εμένα τρόπος ζωής, μια συνήθεια που αδυνατώ να αποχωριστώ.

RECENT

RELATED