Πως Θα Καταφέρουμε Να Έχουμε Αγάπη, Φως Και Υγεία Στην Ζωή Μας;

Συνηθίζουμε να ευχόμαστε ”υγεία”Λέμε πάνω από όλα η υγεία. Προσωπικά από τότε που κατανόησα εύχομαι ”Αγάπη, Φώς, Υγεία”.

Η υγεία για να υπάρχει είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την δρομολογήσουμε .Η υγεία είναι το αποτέλεσμα και μάλιστα διάφορων παραμέτρων. Αν λοιπόν σου εύχομαι υγεία μόνο, ναι μεν υπονοώ ότι υπάρχουν όλα αυτά που θα σου εξασφαλίζει ένα υγειές σώμα στα 4 επίπεδα του αλλά από την άλλη σε βοηθάω να ξεχνάς ότι για όλο αυτό είσαι υπεύθυνος εσύ. Ναι, έχεις ευθύνη ακόμη και για τις κληρονομικές ασθένειες τις οποίες πριν κατέβεις στο συγκεκριμένο …σόι είχες αποφασίσει τόσο για κάτι που σου ανήκε από πριν –και μην έχεις κατευθείαν την δικαιολογία ότι δεν γνωρίζεις τέτοιες φιλοσοφίες και περίεργα πράγματα –όσο λοιπόν και για όποιο λόγο τις απέκτησες τώρα. Τα ”πριν” είναι για να διορθωθούν ώστε να ξεχρεώσεις, τα ”τωρινά” για να γίνεις συνειδητό και υπεύθυνο άτομο. Κάποια μέρα ούτε συναχάκι θα καταδεχόμαστε να έχουμε!

Είναι πλέον γνωστό και βεβαιωμένο με τις σημερινές επιστήμες πόσο η εσωτερική μας κατάσταση επηρεάζει την εξωτερική, ακόμη κι όταν δεν αποδέχονται ότι κάτι το κουβαλάμε από πριν την γέννηση μας. Είναι αποδεχτό και βεβαιωμένο τις καταγραφές, τουλάχιστον, από τον τρίτο μήνα κύησης που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ο άνθρωπος ακόμη και σωματοποιημένες μετά την γέννηση του. Θεωρώ ότι όταν σκεφτούμε να αλλάξουμε την σειρά των ευχών, θα έρθει η μέρα που βάλουμε ένα νέο λιθαράκι προς την κατεύθυνση της Υγείας. Αυτό, βέβαια, θα σημαίνει ότι θα δεχτούμε να ενηλικιωθούμε ως ανθρωπότητα. Στοιχείο επίπεδου εξέλιξης της Υδροχοϊκής Εποχής. Εποχή που οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να πάρουν την ζωή στα σοβαρά. Αυτό σημαίνει ότι καθένας θα είναι υπεύθυνος γα τον εαυτό του άρα την υγεία του και μάλιστα και την υγεία όχι μόνον των γύρω του αλλά και όλου του Πλανήτη σε κάθε πεδίο και επίπεδο, σε κάθε βασίλειο.

Εποχή που η Ανθρωπότητα Ενηλικιώνεται και να η τεράστια ταραχή. Οι Νέοι πρέπει να ξεβολευτούν από την αγκαλιά των Γονέων και οι Γηραιότεροι πρέπει να εμπιστευτούν τους Νέους να …συμπληρώσουν τα Γραμμένα.

Για να φέρουμε την υγεία στην ζωή μας, πρέπει να καταφέρουμε να ανοίξουμε το 4 τσάκρα, να ανεβούμε από το συναίσθημα που ονομάζουμε αγάπη στη θεϊκή Αγάπη, να καταφέρουμε να το κρατήσουμε σταθερά ανοιχτό έτσι ώστε το Φως με το οποίο σταδιακά , σκαλοπάτι σκαλοπάτι συνδεόμαστε να κρατάμε την πορεία μας χωρίς παρεκκλίσεις.

Αγάπη –Φως – για να έχουμε Υγεία! 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue