Το πράσινο mani είναι το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί και η διάθεση για το πιο funky και colorful μανικιούρ.

Το χρώμα του φετινού καλοκαιριού είναι το πράσινο και είναι η απόλυτη τάση. Neon αποχρώσεις, έντονα και τολμηρά χρώματα είναι εδώ για να πάνε το κλασικό μας μανικιούρ ένα βήμα παρακάτω και να κάνουν μια μεγάλη ανάτροπη. Είναι το κατάλληλο χρώμα και η ιδανική επιλογή τόσο για τις πιο τολμηρές όσο και για εμάς που προτιμάμε τις πιο safe επιλογές. Η απόχρωση για την οποία τόση ώρα γίνεται λόγος είναι αυτή εδώ…

SUMMER MANI 1

Εάν ωστόσο δεν είσαι τόσο θαρραλέα και θέλεις να ακολουθήσεις το trend σου έχουμε μερικές εναλλακτικές για να είσαι in και να συνδυάσεις την απόχρωση με το δικό σου προσωπικό στυλ.

SUMMER MANI 2

Αν παρόλα αυτά δεν έχεις πειστεί ακόμα και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό σου έχουμε ετοιμάσει μερικές όμορφες ιδέες για να πάρεις λίγη έμπνευση.

SUMMER MANI 3

SUMMER MANI 4

SUMMER MANI 5

SUMMER MANI 6

SUMMER MANI 7

Εσύ ποιό θα προτιμήσεις;

 

Έλενα Παληού, Youtuber

Είμαι η Έλενα Παληού και σπουδάζω Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Κάνω βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube (DIY’s by Elena) και αγαπώ οτιδήποτε related με beauty και μόδα. Aκολούθησέ με στα social για να μαθαίνεις περισσότερα γύρω από την μόδα και την ομορφιά και περιμένω και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue