Το Pre-Christmas Coctail Party Της Ουρανίας Βουράκη «Ντύθηκε» Στα Γιορτινά!

Με εορταστική διάθεση, σαμπάνια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η Ουρανία Βουράκη διοργάνωσε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, ένα απογευματινό pre-Christmas cocktail event στο κατάστημά της στο Κολωνάκι (Αναγνωστοπούλου 27). Φίλοι, πελάτες και λάτρεις του οίκου Vourakis ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ουρανίας Βουράκη και μυήθηκαν σε μια ξεχωριστή xmas shopping εμπειρία, πραγματοποιώντας τις εορταστικές τους αγορές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λαμπερών κοσμημάτων. 

Φυσικά, τις εντυπώσεις κέρδισαν τα chandelier σκουλαρίκια, τα statement δαχτυλίδια και τα layered necklaces, για τα οποία φημίζεται ο οίκος Vourakis. Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν και το γούρι για το 2019, που φέτος είναι εμπευσμένο από τη Σπείρα, το αρχαιοελληνικό σύμβολο της ζωής και του χρόνου.

www.vourakis.gr

ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΚΟΦΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΜΠΕΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ

​ΜΑΝΟΣ ΒΡΟΝΤΖΑΚΗΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΙΖΟΥ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue