Πριγκίπισσα Diana: Δείτε την εκπληκτική ομοιότητα με τη γιαγιά της

Η Diana παραμένει ανεξίτηλη στην μνήμη όλων μας για πολλούς λόγους.

Μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας ως η πρώτη σύζυγος του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας έγραψε στο πέρασμά της ζωής της την δική της μοναδική ιστορία.

Αυτή τη φορά «επιστρέφει» μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana πριν λίγες ημέρες, Charles Spencer,στον λογαριασμό του στο Instagram που ξάφνιασε όλους του τους followers.

Το ποστ είναι ένα σκίτσο της γιαγιάς του Cynthia Spencer Hospice, η οποία έφυγε από τη το 1972 και η ομοιότητα με την αγαπημένη του αδελφή, είναι εμφανής.

Η Cynthia Spencer Hospice παντρεύτηκε τον Albert Spencer το 1919, απέκτησαν μια κόρη, τη Lady Anne και έναν γιο, τον Edward John Spencer, τον 8ο κόμη Spencer, ο οποίος ήταν ο πατέρας της Diana.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue