Προετοιμάζοντας ένα τέλειο καλοκαίρι! Απελευθερώνοντας τα βάρη…

Το καλοκαίρι ήρθε! Έτσι όπως προσέχουμε το σώμα μας, χρειάζεται να φροντίζουμε και τα συναισθήματά μας!
Γνωρίζατε ότι το μυαλό σας μπορεί να διαχειριστεί συγκεκριμένη ποσότητα πληροφοριών; Μέχρι τώρα την χρησιμοποιεί σχεδόν όλη για να διαχειρίζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και δεν έχει χώρο και δυνάμεις για να ασχοληθεί με τα όμορφα κομμάτια της ζωής σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να απελευθερώσει χώρο ή να διευρύνει τα όριά του για να μπορεί να διαχειρίζεται περισσότερη πληροφορία! Θέλετε να πετύχετε και τα δύο; Και απελευθέρωση και διεύρυνση άμεσα;
 
Η Expansion είναι η επαναστατική μέθοδος ταχείας ψυχανάλυσης που καταφέρνει να απελευθερώσει μέσα σε 3 ημέρες συναισθηματικούς και νοητικούς περιορισμούς!
 
Άμεσα θα νιώσετε
 
–   Αίσθηση εσωτερικής χαράς και ευγνωμοσύνης
 
–   Άμεση μετατόπιση στην “θέση του παρατηρητή”
 
–   Συνειδητή κατανόηση της απουσία των αρνητικών συναισθημάτων
 
–   Άμεση θετική αλλαγή συμπεριφοράς και ερμηνείας
 
 
Τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα και άμεσα, εμφανή από την 3η κιόλας μέρα!
 
Σας προσκαλούμε, κάθε Δευτέρα στην Δωρεάν παρουσίαση της μεθόδου, στην σχολή μας, Αμφιτρίτης 28, Παλαιό Φάληρο, 1ος όροφος, στις 19:00-21:00! Όσοι παρευρεθούν θα κερδίσουν και μοναδικά δώρα και εκπτώσεις!
 
Κράτηση θέσεων:  210 9841088
 
 
Ελάτε να απελευθερώσουμε χώρο στο μυαλό και στην καρδιά μας για να ζήσουμε ένα πανέμορφο καλοκαίρι!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue