Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2020%2F03%2Fimages easyblog articles 9900 Profilo

PROFHILO®: Η Νέα Ανακάλυψη Στην Αισθητική Ιατρική

Στο κατάμεστο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς έγινε η παρουσίαση σε δημοσιογράφους υγείας και ομορφιάς της νέας σελίδας στην αισθητική ιατρική, του PROFHILO®. Πρόκειται για μια ανακάλυψη με βάση το υαλουρονικό οξύ, η οποία στοχεύει άμεσα στην αναμόρφωση του δέρματος και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το brand διατίθεται -σήμερα- σε 60 χώρες, μετράει περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες θεραπείες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τις χρονιές 2016 και 2018 κέρδισε διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Το πέρασμα του χρόνου, οι επιπτώσεις της ορμονικής γήρανσης, η ηλιακή ακτινοβολία, όπως επίσης η ελλιπής διατροφή σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, αλλά και οι αυξομειώσεις του βάρους έχουν σαν αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και την έλλειψη τόνωσης στο πρόσωπο, τον λαιμό αλλά και σε περιοχές στο σώμα, όπως είναι οι βραχίονες, η κοιλιά κλπ.

Διάφορες, μη επεμβατικές θεραπείες περιορίζουν το πρόβλημα, χωρίς -όμως- να δίνουν απόλυτα, ουσιαστική λύση. Σήμερα, η πλέον επιτυχημένη αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων στον χώρο της αισθητικής ιατρικής έρχεται μέσα από μία νέα θεραπεία, το PROFHILO®, που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα και άμεσο αποτέλεσμα.

Η παρουσίαση στους δημοσιογράφους έγινε από την Inessa Saakyan, Marketing Director, Maruga Group International, η οποία ανέλυσε την τεχνολογία του συγκεκριμένου υαλουρονικού, αλλά και την γκάμα των υαλουρονικών, που παράγει η IBSA και από τη Θεοδώρα Φατσέα, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, η οποία αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο εφαρμογής του PROFHILO® στο πρόσωπο και τον λαιμό, αλλά και την τεχνική εφαρμογής Bap, που στοχεύει συγκεκριμένα βιοαισθητικά σημεία.

Inessa Saakyan, Marketing Director, Maruga Group International,

Το PROFHILO® είναι ένα πολυβραβευμένο, εύκολα διαχειρίσιμο, αποστειρωμένο εμφύτευμα μαλακών ιστών για ενδοδερμική χρήση, που παρεμποδίζει τη γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος με τη βοήθεια της βιοανάπλασης ή της άμεσης επίδρασης στο δέρμα, που παρουσιάζει έλλειψη τόνωσης. Με λίγα λόγια, είναι η καινούρια ανακάλυψη στην αισθητική ιατρική!

Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Αναπτύχθηκε με την πατενταρισμένη τεχνολογία NAHYCO® της IBSA, περιέχει μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, δίχως την προθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων. Το εξαιρετικά καθαρό υοαλουρονικό του οξύ, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα standards του FDA. Ακόμη, είναι βιοσυμβατό, μιας και αφομοιώνεται στον ιστό, όπου αποκαθιστά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος, που υπάρχει στην επιδερμίδα.

Αρτίν Βαντανιάν, CEO, Maruga Group Greece, Ινέσσα Σαακιάν, Marketing Director, Maruga Group International, Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Ντόρα Καραπετιάν, Executive Director, Maruga Group Greece

Παράλληλα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης. Στην πραγματικότητα, η βιο-αναδιαμόρφωση είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές, που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως ο λαιμός, τα χέρια και οι βραχίονες.

Τζένυ ΟΙκονόμου​, Άννα Μαρία Παπίρη, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας,  Τάνια Νικολοπούλου​

Ένα εξαιρετικά ισχυρό πλεονέκτημα του PROFHILO® είναι το γεγονός πως διαθέτει μη επεμβατικό χαρακτήρα. Μια ειδικά ανεπτυγμένη τεχνική χορήγησης μειώνει τον πόνο, τον χρόνο ανάρρωσης και τον αριθμό των συνεδριών, καθιστώντας τη διαδικασία εφαρμογής του εύκολη και άνετη. Τα αποτελέσματα -μάλιστα- είναι ορατά μετά από δύο -μόνο- εφαρμογές.

Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Medical Business Strategy Consultant to Maruga Group International, Αρτίν Βαντανιάν, CEO, Maruga Group Greece

Το PROFHILO® συγκαταλέγεται στην γκάμα των προϊόντων της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας IBSA Farmaceutici, η οποία ιδρύθηκε το 1945 από Ελβετούς βιολόγους και εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων με βάση το υαλουρονικό οξύ και της Maruga Group, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα και την Κύπρο με έδρα την Αθήνα.

Iνέσσα Σαακιάν, Marketing Director, Maruga Group International, Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Καρίν Καραπετιάν, Executive Director, Maruga Group International, Ντόρα Καραπετιάν, Executive Director, Maruga Group Greece

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED