Πρωινή ρουτίνα ομορφιάς: Τα 3 βήματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς

Η πρωινή μας ρουτίνα είναι πολύ σημαντική για να κρατήσουμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη όλη την υπόλοιπη μέρα μας.

Έτσι λοιπόν όπως εμείς πίνουμε το πρωί τον καφέ μας ή το τσάι μας για να ξυπνήσουμε έτσι πρέπει και η επιδερμίδα μας να πάρει τα απαραίτητα στοιχεία για να ενυδατωθεί. Πάμε να δούμε μερικά από τα προϊόντα που θα βοηθήσουν την πρωινή μας ρουτίνα.

Ένα από τα προϊόντα είναι εκείνο της Rivage , το οποίο είναι το Facial Wash Refreshing Gel. Το προϊόν αυτό το χρησιμοποιούμε το για να καθαρίσουμε κάθε λιπαρότητα που έχει δημιουργηθεί κατά την διάρκεια του ύπνου. Αυτό το σαπούνι το οποίο είναι σε υγρή μορφή καθαρίζει το δέρμα μας χωρίς να το φθείρει. Είναι το προϊόν λοιπόν, με το οποίο ξεκινάμε την πρωινή μας ρουτίνα. Περιλαμβάνει θρεπτική βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και θεραπευτικά μέταλλα.

facial wash

Έπειτα μετά από το σαπούνι μας χρησιμοποιούμε το ενυδατικό toner, το οποίο είναι το  Mineral Toner. Το toner αυτό μας βοηθάει να απολεπίσουμε το δέρμα μας και να γίνει ακόμη πιο καθαρό. Ο τρόπος για να το χρησιμοποιήσουμε και να το εφαρμόσουμε πάνω στο δέρμα μας είναι με ένα βαμβάκι έως και δύο φορές την ημέρα σε πρόσωπο και λαιμό ενώ αποφεύγετε την περιοχή των ματιών. Το προϊόν αυτό είναι το δεύτερο που χρησιμοποιούμε στην πρωινή μας ρουτίνα και είναι εκείνο που προετοιμάζει το δέρμα μας για το moisturizer.

toner item inner

 

Φυσικά το τρίτο προϊόν της σειράς της Rivage δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Day Cream SPF15, η οποία παρασκευάζεται με προστατευτικά απαλυντικά συστατικά και τα αναζωογονητικά μέταλλα από την Νεκρά Θάλασσα. Είναι σχεδιασμένη ειδικά για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το μοναδικό μείγμα ελαίων και αντηλιακών φίλτρων, δημιουργεί ένα φράγμα προστασίας από την ερυθρότητα ή την ξηρότητα που προκαλείται από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες και την έκθεση στον ήλιο. Η τακτική χρήση αυτής της Κρέμας Ημέρας ενισχύει την επιδερμίδα καθυστερώντας τα σημάδια της γήρανσης, με την επιδερμίδα να παραμένει λεία, απαλή και υγιή.

Τα τρία προϊόντα που αναφέραμε παραπάνω αποτελούν τα 3 καθημερινά βήματα ομορφιάς, που θα μας κάνουν να έχουμε ενυδατωμένο δέρμα και να δείχνουμε λαμπερές.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν όπως διαλέγουμε τα ρούχα μας το πρωί, το ίδιο να φροντίζουμε και το πρόσωπό μας.

Follow me στο Facebook

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue