“Προσφορά Αγάπης”

 
Προσφορά Αγάπης

 

Υπηρεσίες και προϊόντα αξίας 1050€/άτομο
από την Expansion Method
σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο

 

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού προγράμματος της Expansion Method: Expand Humanity και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «K.E.Φ.Ι.», προσφέρουμε με τη βοήθεια της Expansion Method, ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που περνάνε τη δοκιμασία του Καρκίνου.

Η Expansion Method είναι μια επαναστατική μέθοδος άμεσης συναισθηματικής ενδυνάμωσης, που καταφέρνει σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, προσφέρουμε ολοκληρωμένες εφαρμογές της μεθόδου*, έτσι ώστε να βοηθηθούν και να έχουν με κάθε τρόπο την ευκαιρία να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Γνώρισε περισσότερα για τη Μέθοδο στο site: www.expansionmethod.com

 

Ο Σύλλογος «K.E.Φ.Ι.»ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.
Γνώρισε περισσότερα για τον Σύλλογο στο site: http://www.anticancerath.gr/

Expand Humanity

Η Expansion Method έχει σαν σκοπό να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο, με περισσότερη φροντίδα, αγάπη και ελευθερία. Το πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς Expand Humanity, παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες και σεμινάρια εντελώς δωρεάν με σκοπό την ψυχολογική βοήθεια, εκπαίδευση και θεραπεία ευπαθών ομάδων ή πασχόντων από ασθένειες.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας με το «K.E.Φ.Ι.» προσφέρονται υπηρεσίες και σεμινάρια συνολικής αξίας πάνω από 16.000€σε 16 άτομα που πάσχουν από Καρκίνο.
Όλο το ποσό προσφέρεται και καλύπτεται από την Expansion Method.

 

(*)Συγκεκριμένα παρέχονται ανά άτομο:

 

  1. Τρεις Ολοκληρωμένοι Κύκλοι Εφαρμογής της  Expansion Method
  2. Πρόγραμμα Δημιουργίας Θετικής Προσέγγισης της Ζωής διάρκειας 22 ημερών
  3. Εκμάθηση της Expansion Method για Προσωπική Χρήση
Για να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα:

 

  • Κράτησε τη θέση σου εδώ και ένας Πιστοποιημένος Σύμβουλος Expansion Method θα επικοινωνήσει μαζί σου
  • Να έχεις ΟΠΟΣΔΟΙΠΟΤΕ Ηλεκτρονικό υπολογιστή, πρόσβαση στο διαδίκτιο και Smart phone.
  • Ενημερώσου από το site της Expansion Method για το πώς λειτουργεί η μέθοδος
  • Προαιρετικά: Εγγράψου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «K.E.Φ.Ι.» για να ενημερώνεσαι για τις δράσεις και τις προσφορές του.

 

Οι θέσεις του προγράμματος είναι περιορισμένες.  Κάνε την κράτησή σου άμεσα!

 

Υπεύθυνος για την Expansion Method:
Αργύρης Στραβελάκης
Τ: 6945266448

 

Υπεύθυνη για το ΚΕΦΙ
Ζωή Γραμματόγλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue