Πρόταση για έξοδο…. Μια μουσική βραδιά με τον Μάνο Λιδάκη

Γράφει η Δηϊδάμεια
 
Κάθε Κυριακή στις 9 στο Hitchcocktales (Πορίνου10, Ακρόπολη) ο Μάνος Λιδάκης με την κιθάρα του μας ταξιδεύει στις χώρες των ερωτευμένων, των απογοητευμένων, των χωρισμένων, εκείνων που βρήκαν το όνειρο, εκείνων που το χάσανε και κάνουν μια νέα αρχή….
Πίνοντας cocktails κρυφών μυστικών και απολαμβάνοντας Αρμένικη κουζίνα (αν πεινάτε βεβαίως) σιγοτραγουδάμε εκείνη την γραφική πρόταση μα συνάμα τοσο δυσεύρετη κατάσταση στις μερες μας “πως είναι όμορφη η ζωή…”
Παρακαλώ μόνο τραγουδήστε μαζί του γιατί θυμώνει και “αδειάζει” η μπάρα και το αφεντικό τη γράφει τη ζημιά. Ο Μάνος δέχεται να κάνετε απο προτάσεις γάμων μέχρι μετάνοιες να γυρίσει πίσω εκείνος που αγαπάτε. Στο Hitchcocktales κάθε Κυριακή στις 9 θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές απόλαυσης, παρέας, καλής μουσικής και διασκέδασης!
Πως θα αναγνωρίσετε τον Μάνο Λιδάκη;
“Ψηλός, αρρενωπός και επικίνδυνα γοητευτικός. Αρκεί βέβαια να κλείσετε τα μάτια σας και να τον ακούσετε να τραγουδάει….
Καλή διασκέδαση….
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ μην περάσετε απέξω και δεν μπείτε…. Αλίμονο σας!!!
 
 
Hitchcocktales Πορίνου 10 (μετρό Ακρόπολη)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:2109210023

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue