Skip to main content
B2Run A%CE%B8ens 2023 2 e1686140859927 8a8e67f4

Ρεκόρ συμμετοχών στον εταιρικό αγώνα δρόμου B2Run Aθens 2023

Περισσότεροι από 2.200 συμμετέχοντες από 80 εταιρείες και αμέτρητα χαμόγελα

O εταιρικός κόσμος, εδώ και τρία χρόνια, έχει αγκαλιάσει το B2Run Aθens, τη μεγαλύτερη γιορτή ευεξίας και αθλητισμού που διοργανώνεται αποκλειστικά για εταιρείες από την EY ZHN Greece, ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών. Στο B2Run Aθens 2023 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2.200 συμμετέχοντες από 80 εταιρείες και διαφορετικούς κλάδους. Αξίζει να σημειωθεί ότι 50% από τους συμμετέχοντες ήταν γυναίκες και 50% άνδρες.

Έπειτα από την παρέλαση όλων των εταιρικών ομάδων στο εμβληματικό στάδιο του ΟΑΚΑ και την εκφώνηση του όρκου του αθλητή από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του βάδην Aντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον διάσημο υπερμαραθωνοδρόμο Ντιν Καρνάζη, δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα για μία διαδρομή μόλις 5χλμ, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας, βιώνοντας μία πραγματικά μοναδική εμπειρία με τους συναδέλφους τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία άκρως διασκεδαστική συναυλία, βραβεύσεις των πιο γρήγορων αθλητών αλλά και ομάδων και φυσικά άπειρη ενέργεια, χορό και χαμόγελα.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece μερίμνησε για την ανακύκλωση όλων των πλαστικών και χάρτινων συσκευασιών και με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) συγκεντρώθηκαν 650 κιλά ανακυκλώσιμου υλικού. Παράλληλα, μέσα από το αθλητικό αυτό γεγονός, η ΕΥ ΖΗΝ Greece πέρασε ένα σημαντικό μήνυμα στηρίζοντας το έργο και τη δράση της οργάνωσης Aurora, που μάχεται ενάντια στη λευχαιμία και άλλα αιματολογικά νοσήματα.  

Ανάμεσα στους χορηγούς του B2Run Aθens 2023 ήταν η Viohalco, με την πολυπληθέστερη ομάδα του Ομίλου, η Μοτοδυναμική, που ανέλαβε και το ζέσταμα των αθλητών, η ETEM, η AVRA Water που φρόντισε για την ενυδάτωση των δρομέων καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και η Eurobank Asset Management. Οι υποστηρικτές του αγώνα Melissa, Heineken, Bella Frutta και Goat it (Kayak) χάρισαν έξτρα απόλαυση στους συμμετέχοντες με το πιο λαχταριστό pasta, beer, fruit & ice cream party!

B2Run Aθens 2023 4 e1686140749923

Στόχος του B2Run, που διεξάγεται σε 45 πόλεις της Ευρώπης και της Αφρικής,  είναι να αναδείξει την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό και να τονίσει τη σημασία που έχουν η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι απαραίτητα η νίκη. Ένα πολύ επιτυχημένο ευρωπαϊκό concept, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εταιρίες με σκοπό οι εργαζόμενοι να κλείσουν νωρίτερα τους υπολογιστές, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να περάσουν ένα ξέγνοιαστο απόγευμα, τρέχοντας και διασκεδάζοντας με τους συναδέλφους τους αλλά και άλλες εταιρείες από τον ίδιο ή διαφορετικό χώρο. Μία δράση που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός ομαδικού πνεύματος και ενός ευχάριστου κλίματος βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα στο γραφείο.

B2Run Aθens 2023 5 e1686140770145

Η Βάσια Μπιρλιράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece δήλωσε σχετικά με το B2Run Aθens 2023 : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το B2Run Aθens να μεγαλώνει συνεχώς κάθε χρόνο και να έχει γίνει πλέον θεσμός για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ξεκινήσαμε το 2019 με 700 συμμετοχές και φέτος ξεπεράσαμε τις 2000 αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η δουλειά μπορεί να γίνει διασκέδαση, αρκεί να το θέλουμε! Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες που έγιναν για πρώτη φορά μέρος αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού και έζησαν τη χαρά της εκκίνησης και του τερματισμού μαζί με τους συναδέλφους τους, βάζοντας τον αθλητισμό στη ζωή τους».

B2Run Aθens 2023 3 e1686140792273

Βραβεύσεις B2Run Aθens 2023:

  • Βραβείο ταχύτερης γυναίκας 1ηθέση: Κωνσταντίνα Μπάτσαρη (Deloitte)
  • Βραβείο ταχύτερης γυναίκας 2ηθέση: Μαρία Πανταζή (360 Physio)
  • Βραβείο ταχύτερης γυναίκας 3ηθέση: Ευθυμία Ταρινίδου (Cosmote)
  • Βραβείο ταχύτερου άνδρα 1ηθέση: Γιώργος Παναγούλιας (Cosmote)
  • Βραβείο ταχύτερου άνδρα 2ηθέση: Μιλτιάδης Μπάβας (Melissa Kikizas)
  • Βραβείο ταχύτερου άνδρα 3ηθέση: Λουκάς Μαραγκός (360 Physio)

Τέλος, πιο γρήγορη ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Cosmote, η Caudalie κέρδισε τις εντυπώσεις με τη θετική ενέργειά της και διακρίθηκε από την ΕΥ ΖΗΝ Greece ως η πιο ζωντανή ομάδα, ενώ η Cenergy έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ως η πολυπληθέστερη ομάδα της φετινής διοργάνωσης.

Σχετικά με την EY ZHN Greece

Από το 1991, η EY ZHN Greece εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την οργάνωση Εταιρικών Συναντήσεων, Ταξιδιών, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα και να συστήσει στην παγκόσμια κοινότητα τις ομορφιές και την πλούσια ποικιλομορφία αυτής της ιστορικής χώρας. Από το 2018, στην εταιρεία λειτουργεί και Αθλητικό Τμήμα, το οποίο διοργανώνει υψηλής ποιότητας αθλητικές παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως το IRONMAN® 70.3® Greece, το L’Etape Greece by Tour de France και το B2Run Aθens, που προωθούν την Ελλάδα, το αθλητικό ιδεώδες, την ελληνική φιλοξενία και τη φιλοσοφία του “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητικός τουρισμός είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και αντιπροσωπεύει το 10% των παγκόσμιων δαπανών για τον τουρισμό. Από το 2020, στην εταιρεία λειτουργεί, επίσης, και Τμήμα Αναψυχής (Leisure), το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε απαιτητικούς και εναλλακτικούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Ελλάδα από μία διαφορετική σκοπιά.

Μάθετε περισσότερα:

Website:

https://ezgreece.gr/index.php/sportevents/b2rungreece

Facebook:

https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece

https://www.facebook.com/B2RunGreece

Instagram:

https://www.instagram.com/ezgreece/

https://www.instagram.com/b2run.gr

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED