Τι Καινούργιο Μας Φέρνει η Rivage Greece Που Αφορά Την Φυσική Ομορφιά Και Την Ευημερία Των Γυναικών;

Η Rivage όπως έχουμε πει συλλέγει και συνδυάζει τα καλύτερα ενεργά βότανα της φύσης με τα ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα.
Η Νεκρά Θάλασσα αποτελεί την αρχή της φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας, ένα θεραπευτικό και φαρμακευτικό φυσικό σπα από το 3.000 Π.Χ.
Η Rivage στην Ελλάδα έρχεται να ενισχύσει και να διατηρήσει την φυσική ομορφιά και την ευημερία των γυναικών αλλά και των ανδρών με τον καλύτερο φυσικό τρόπο.
Έτσι λοιπόν δημιουργεί συνεχώς και με συνέπεια προϊόντα και θεραπείες υψηλής ποιότητας και απόδοση.

Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να εξασφαλίσει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας στους πελάτες της και να παρέχει επαγγελματική υποστήριξη και κατάρτιση σε όλους τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο. 

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σεμινάριο-Επιμόρφωση της Rivage Greece στην Ιορδανία, από 30/8/2019 έως 2/9/2019, όπου βρίσκεται η έδρα της RIVAGE παγκοσμίως. Το Πρόγραμμα περιλάμβανε επιμόρφωση και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα Rivage και στις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και των μοναδικών μεταλλικών αλάτων από τη Νεκρά Θάλασσα καθώς και τις εξελίξεις στο χώρο της κοσμετολογίας και αισθητικής. Ήταν μία πολύ εποικοδομητική και επιμορφωτική δράση η οποία εφοδίασε τους συνεργάτες τους με γνώση και εμπειρία. Η Rivage Greece, σταθερή στο στόχο της και στο όραμά της, είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους που την αγαπούν και την εμπιστεύονται, παρέχοντάς τους οποιαδήποτε ενημέρωση ή συμβουλή χρειαστούν. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue