Skip to main content
images easyblog articles 7555 DANTE MEN FASHION STYLE 4e458e53

Όταν Ο Salvador Dali Συνάντησε Τον Dante – Μια Συλλογή Που Προσκαλεί Όλους Τους #danters Να Πειραματιστούν

Ένας σουρεαλιστής παγιδευμένος στην πραγματικότητα, ένας ζωγράφος σε αναζήτηση της έμπνευσής του, και ένα πάντα επίκαιρο μήνυμα: #youcanchangetheworld.

Σε συνέχεια του πρώτου fashion Film “Anamnesis“, το ανδρικό brand Dante επανέρχεται με το Lobster, μία ταινία ύμνος στην εσωτερικότητα και στην προσωπική αναζήτηση εύρεσης του αληθινού μας εαυτού. Πηγή έμπνευσης ο Salvador Dali μία από τις πιο εκκεντρικές και ανατρεπτικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης τέχνης και του σουρεαλισμού.

Μετά τον Νίκο Ψαρρά τη σκυτάλη παίρνει ο ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Σβίγκος, ο οποίος ως σύγχρονος Dali, προσπαθεί να βρει τον αστακό του, την πηγή έμπνευσής του και να εκφράσει τη δική του αλήθεια χωρίς περιορισμούς.

Ο εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής του brand, Αντώνης Παπασταύρου θέτει στις υπηρεσίες του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ντεκουμέ το μουστάκι-σύμβολο του Ισπανού ζωγράφου που πήγε κόντρα στα στερεότυπα των υπερεαλιστών της εποχής του, για να αποδώσει το καλλιτεχνικό και προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο έχει επέλθει ο καλλιτέχνης αλλά και ως συμβολισμό ταύτισης της έμπνευσης του με το χαρακτηριστικό έργο του, τον αστακό.

Ανίκανος να διεισδύσει στη συμπυκνωμένη μαγεία του σύμπαντος, ο Σταύρος Σβίγκος σαν άλλος Dali, βγαίνει στους δρόμους της Πλάκας, σε μια προσπάθεια να δει και να καταλάβει τις δυνάμεις και τους κρυφούς νόμους των πραγμάτων. Η αναπάντεχη συνάντηση του με τον αστακό, είναι αρκετή για να τον επανοδηγήσει προς την ουράνια, υπερβατική και νόμιμη πηγή έμπνευσης του. ‘Όλα γεμίζουν με χρώμα, σχήμα και ορμή.

Το film “Lobster” κλείνει μέσα του όλη την φιλοσοφία του brand και της ομώνυμης συλλογής SS 2019, μια συλλογή εμπνευσμένη από τον σουρεαλισμό του Dali και αφιερωμένη σε όλους αυτούς που επέλεξαν να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, σε όλους αυτούς που έχουν αλλάξει τον κόσμο μέσα από το έργο τους και τη στάση ζωής τους.

Νέες υφές, νέες χρωματικές παλέτες, έντονο πορτοκαλί, ξεχωριστά prints, μπλούζες με στάμπες και τα πλέον αγαπημένα κιμονό της εταιρείας σε νέο σχεδιασμό. Σε όλους αυτούς που είναι αληθινοί και δεν κάνουν εκπτώσεις στο όραμα τους. Μια συλλογή που προσκαλεί όλους τους #danters να πειραματιστούν δημιουργώντας outfits έξω από τα συμβατά και να αλλάξουν τον κόσμο αφήνοντας το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα.

Δες τη νέα συλλογή Lobster ΕΔΩ

#youcanchangetheworld

Συντελεστές

Κινηματογραφιστής: Κωνσταντίνος Ντεκουμές

Παραγωγή: Dante

Σαλβαντόρ Νταλί: Σταύρος Σβίγκος

Μικροπωλητής: Γκοτιέ Βελισσάρης

Συμμετείχαν

Γεωργιάδη Κατερίνα

Γιαννέτα Ειρήνη

Ζαντίδης Νίκος

Μπέλα Σταυρούλα

Μυσσίρη Χριστίνα

Παπαβασιλείου Άννα

Τριφύλης Θοδωρής

Χαρικλής Αριστείδης

Χέλη Ηλιάνα

Στυλίστας: Γιώργος Μεσημέρις

Μακιγιάζ/ Μαλλιά: Κορίνα Μπουράντα

Βοηθός Βίντεο: Αντώνης Ποντίκης

3D ψηφιακή εφαρμογή: Θοδωρής Ζυγίρης

Ειδικά εφέ: Αλαχούζος Στούντιο

Σχεδιαστής Λογοτύπου: Χρήστος Τσιλιγκίρης

Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης

Μίξη ήχου: Γκοτιέ Βελισσάρης

Μουσική: Ενάτη Συμφωνία Μπετόβεν

Ειδικές ευχαριστίες

3rd floor

Coco-mat Bike

Δες το Fashion Film «Lobster»

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED