Η Sarah Jessica Parker Επιστρέφει Και Έχουμε Κάθε Λόγο Να Χαιρόμαστε

Μπορεί το Halloween να πέρασε και να ετοιμαζόμαστε να πούμε Last Christmas, αλλά η μεγάλη είδηση ήρθε από το είδωλο που αγαπάμε εδώ στο LikeWoman. 

Ίσως θεωρείς πως την Sarah Jessica Parker την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Sex And The City. Εδώ φίλη μου είσαι λάθος. Η αγαπημένη μας ηθοποιός και ιδιοκτήτρια καταστημάτων και σχεδιάστριας και και και…. ( κάνει πολλά αυτό το κορίτσι ) πρωτολανσαρίστηκε στην Showbiz μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία “Hocus Pocus” που προβλήθηκε το 1993.

Sarah Jessica Parker | Pocus 1993

Το Story Της Ταινίας:

Τρεις αδερφές μάγισσες εκτελέστηκαν στην πυρά το 17ο αιώνα, αλλά 3 αιώνες μετά ξυπνούν, και δύο έφηβοι προσπαθούν να τις σταματήσουν από το να γίνουν αθάνατες. Ένα ζόμπι, παιδάκια που τρέχουν και παίζουν ευτυχισμένα και πολύ μαγεία, συνθέτουν ένα εκπληκτικό σκηνικό που ακόμη και σήμερα να το δούμε, πραγματικά μας εντυπωσιάζει, μιας και ήταν κάτι πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή.

Sarah Jessica Parker | Hocus Pocus 1993

Τώρα, η Sarah Jessica, αποφάσισε να ανακοινώσει μέσα από ένα επετειακό post της στον λογαριασμό της στο Instagram, πως το “Hocus Pocus” θα επιστρέψει στο 2020, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, λίγο πριν μας αφήσει το 2019 και έρθει ο νέος χρόνος. Συμβολικό; Κάτι παλιό επιστρέφει τον νέο χρόνο, ξεκινώντας από το προηγούμενο έτος να ετοιμάζεται. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως η ταινία γίνεται με παραγωγή της Disney, με σκοπό να προωθήσει η εταιρεία την νέα της διαδικτυακή πλατφόρμα ( μία αντιγραφή του Netflix ), η οποία περιέχει όλες της τις σειρές και της ταινίες που συμμετείχε. 

Το σίγουρο είναι πως τα εξαιρετικά κοστούμια που είδαμε το 1993, θα εξελιχθούν και θα δημιουργήσουν τάση, θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα δώσουν στο remake της ταινίας κάτι μοναδικό. Το μόνο που μένει είναι το Disney Channel να έρθει και στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να την δούμε, αν και σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο, εταιρείες από την Ελλάδα, έχουν ήδη προσεγγίσει την “μαμά εταιρεία” για να την παρουσιάσουν στις ελληνικές αίθουσες. 

Τα κοστούμια των πρωταγωνιστριών της ταινίας

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue