Η Χριστίνα Αλεξανιάν Για Shopping Στο Κέντρο Της Κηφισιάς

Στo κατάστημα mat. fashion της Κηφισιάς βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν. Η ίδια επέλεξε ρούχα από τις νέες αφίξεις της καλοκαιρινής συλλογής της mat. fashion καθώς και την ολοκαίνουργια συλλογή accessories, για να συμπληρώνει άψογα κάθε look της.

Με έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις της μόδας, τα έντονα συναισθήματα, τη ζωή, το ελληνικό καλοκαίρι, η mat. fashion αποτυπώνει τα πιο σύγχρονα και stylish looks για την real size γκαρνταρόμπα.

Ζήστε μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία, σε έναν χώρο που συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο στοιχείο. Το mat. store ξεχωρίζει για την αισθητική του και το ιδιαίτερο design του.

shop.matfashion.com

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue