Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F01%2FNATIONAL GEOGRAFIC

Συναρπαστικά νέα ντοκιμαντέρ έρχονται τον Ιανουάριο στο National Geographic

Συναρπαστικά νέα ντοκιμαντέρ έρχονται τον Ιανουάριο στο National Geographic και μας προσκαλούν σε ένα τολμηρό ταξίδι εξερεύνησης για τον πλανήτη, την επιστήµη, την τεχνολογία και τον πολιτισµό, με οδηγό παγκοσµίου φήµης επιστήµονες, σκηνοθέτες και συντελεστές: ένα νοσταλγικό ταξίδι στα 80s, μια μοναδική περιπέτεια στο μυστηριώδη Αμαζόνιο, φως στα άγνωστα παρασκήνια της γαλλικής βιομηχανικής ιστορίας, αναπαράσταση των πιο γνωστών αεροπορικών τραγωδιών, αλλά και ένα ταξίδι στο χαμένο κόσμο των δεινοσαύρων στην Αλάσκα. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

TOP 10 ΤΩΝ 80s

Νέα Επεισόδια: Κάθε Κυριακή 21.50

Ο ηθοποιός και αειθαλές σύμβολο της pop κουλτούρας Rob Lowe μας οδηγεί σε ένα ταξίδι αναμνήσεων, μέσα από 6 διασκεδαστικά επεισόδια TΟΡ 10 με θέμα την κουλτούρα των 80s! Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και ζήστε ξανά τις TOP 10 στιγμές αυτής της εμβληματικής δεκαετίας, από την πρώτη προβολή του MTV και την κυκλοφορία του Apple Macintosh ως την ιστορία του Teddy Ruxpin και του Wendy’s Super Bar. Παρακολουθήστε νέες συνεντεύξεις με θρυλικούς αστέρες και ανθρώπους που άφησαν το αποτύπωμά τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, συμπεριλαμβανομένων των Ridley Scott, Tony Hawk, Amber Riley, Kevin Smith, Joan Collins, Tiffani Thiessen και Meat Loaf.

Trailer: TOP 10 των 80s | Νέα Επεισόδια Trailer | National Geographic Greece

 

ΑΓΝΩΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ JEREMY WADE

Νέα Επεισόδια: Κάθε Κυριακή 21.00

Στη νέα μίνι σειρά του National Geographic, ο διάσημος ψαράς και λάτρης της περιπέτειας, Jeremy Wade, ξεκινά ένα εκπληκτικό ταξίδι στο πιο διάσημο σύστημα ποταμών του κόσμου, τον Αμαζόνιο. Με 30 χρόνια εμπειρίας σε εξορμήσεις στον Αμαζόνιο, ο Jeremy συναντά αυτόχθονες κοινότητες, αποκαλύπτει νέα είδη και παλεύει με το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού παγκοσμίως, για να ανακαλύψει τα μυστικά του φοβερού ποταμού.

Trailer: Άγνωστα Ύδατα με τον Jeremy Wade | Νέα Σειρά Trailer | National Geographic Greece

ng in deep with jeremy wade 2

AZF: ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Πρεμιέρα: Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21.00

Το νέο αφιέρωμα του National Geographic ερευνά μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές της γαλλικής βιομηχανικής ιστορίας που συνέβη στις 21 Σεπτεμβρίου 2001. Μια τεράστια έκρηξη κατέστρεψε το χημικό εργοστάσιο AZF στην καρδιά της Τουλούζ, σκοτώνοντας 31 ανθρώπους και τραυματίζοντας χιλιάδες. Το National Geographic εξασφαλίζοντας αποκλειστική πρόσβαση και άγνωστες μέχρι σήμερα εικόνες, αποκαλύπτει στοιχεία από τα παρασκήνια αυτής της ιστορικής τραγωδίας.

Trailer: AZF: Έκρηξη στο Γαλλικό Εργοστάσιο | Νέο Ντοκιμαντέρ Trailer | National Geographic Greece

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 21

Πρεμιέρα: Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 21.00

Κάθε φορά που ένα αεροπλάνο πέφτει, ο κόσμος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και οι ειδικοί επιχειρούν να ανακαλύψουν τι συνέβη. Η «Τραγωδία στον Αέρα» του National Geographic αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από γνωστές αεροπορικές τραγωδίες. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει αυτόπτες μάρτυρες, ενδιαφέρουσες αναπαραστάσεις, υπερσύγχρονα γραφικά και συνεντεύξεις με ερευνητές, που ανακαλύπτουν τι πήγε λάθος.

Trailer: Τραγωδία στον Αέρα 21 | Νέος Κύκλος Trailer | National Geographic Greece

ng air crash investigation 21 poster scaled

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ

Πρεμιέρα: Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 21.50

Αρκτικός Κύκλος. Βόρεια Αλάσκα. 35 βαθμοί υπό το μηδέν. Το αφιλόξενο αυτό μέρος κυριαρχείται από πολικές αρκούδες. Στο νέο αφιέρωμα του National Geographic, μια ομάδα από παλαιοντολόγους κατευθύνεται στο άγριο, παγωμένο τοπίο και θα παραμείνει εκεί για δύο εβδομάδες, για να ανακαλύψει κάτι αληθινά μοναδικό και επαναστατικό: έναν χαμένο κόσμο από δεινόσαυρους στην Αλάσκα.

Δείτε το trailer: Κυνηγώντας Δεινόσαυρους στην Αλάσκα | Νέο Ντοκιμαντέρ Trailer | National Geographic Greece

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED