Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F05%2FHansaplast press release 03

Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε

Ακόμα και μικρά χτυπήματα μπορεί να διαταράξουν την ημέρα μας και να διακόψουν κάτι αγαπημένο που κάναμε, είτε αυτό είναι το παιχνίδι μας, η άθληση, η κηπουρική ή η μαγειρική μας! Και το τελευταίο που θέλουμε, είναι κάτι που θα χαλάσει την διάθεσή μας και δεν θα μας αφήσει να συνεχίσουμε «να το ζούμε»! Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς μια απλή πληγή που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε μόλυνση μας ταλαιπωρεί πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμασταν.

Το Hansaplast πάντα, και τώρα ακόμα πιο ανανεωμένο, μας συντροφεύει στην φροντίδα, στην άνεση στην ξενοιασιά!

Είναι εκεί και μας ψιθυρίζει: «Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε»

Νέο Hansaplast.

Με φροντίδα για τον  άνθρωπο και το περιβάλλον.

  • Ασπίδα προστασίας κατά της βρωμιάς και των βακτηρίων, εμποδίζοντας κατά 99% την επαφή τους με την πληγή
  • Νέοι κωδικοί
  • Δέσμευση στην βιωσιμότητα
  • Νέα συσκευασία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Hansaplast press release 06

Σε μια εποχή που έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ να συνεχίζουμε ανενόχλητοι τις δραστηριότητες που απολαμβάνουμε, το Hansaplast φροντίζει και προστατεύει τις πληγές και τις στιγμές μας με την υπόσχεση:

Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε.

  1. Ασπίδα προστασίας 

Όλη η σειρά επιθεμάτων Hansaplast λειτουργεί σαν ασπίδα προσφέροντας 99% προστασία από τα βακτήρια. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι σε κάθε πληγή προσφέρεται η μέγιστη δυνατή προστασία από τις μολύνσεις και, κυρίως, δίνεται η δυνατότητα στο σώμα να επιστρατεύσει τους φυσικούς του μηχανισμούς επούλωσης, ανενόχλητο. Αυτό μειώνει σημαντικά τόσο τον κίνδυνο επιπλοκών, όσο και την ανησυχία μας!

Δυστυχώς, ακόμα και στις μέρες μας, υπάρχει η λάθος αντίληψη ότι αφήνοντας την πληγή απροστάτευτη, επουλώνεται καλύτερα! Κάτι που είναι ένας μεγάλος μύθος, αφού μια ανοιχτή πληγή αποτελεί «είσοδο» για βακτήρια και βρωμιά, αυξάνοντας σημαντικά την πιθανότητα σημαντικών μολύνσεων με πολλές δυσάρεστες επιπλοκές στην υγεία και την διάθεσή μας!

  1. Νέοι κωδικοί

Το νέο Hansaplast ELASTIC αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας αδιάβροχο υλικό, που προσαρμόζεται τέλεια στο δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε κάθε σημείο του σώματος, ακόμη και στα χέρια και στους αγκώνες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση.

Την πληγή καλύπτει ένα επίθεμα που την προστατεύει, επιταχύνοντας την επούλωσή της, ενώ τα ελαστικά του σημεία διασφαλίζουν την σταθερότητά του, προσφέροντας όλο μαζί την ασπίδα προστασίας του Hansaplast.

  1. Δέσμευση για βιωσιμότητα

Η υπόσχεση του Hansaplast  «Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε» δεν απευθύνεται μόνο στον άνθρωπο, αλλά και στην κοινωνία και το περιβάλλον. Πιστή στις αξίες της Beiersdorf, η μάρκα  Hansaplast με τις νέες συσκευασίες της μειώνει κατά 106 τόνους το χαρτί ετησίως, ενώ το υλικό τους είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.  Επίσης, μέχρι το 2025, όλες οι συσκευασίες θα είναι κατά 100% επαναχρησιμοποιούμενες και ανακυκλώσιμες.

Η δέσμευση της μάρκας Hansaplast αφορά και την φροντίδα των ανθρώπων με αλλεργίες, κι έτσι η πλειοψηφία των κωδικών είναι latex-free, απαντώντας έτσι στο σημαντικό θέμα των ατόμων με αλλεργία στο latex.

Hansaplast press release package scaled

  1. Συσκευασία με εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Η ανανεωμένη συσκευασία προσφέρει τόσο την σιγουριά προστασίας με αποτύπωση της ασπίδας και του πραγματικού μεγέθους των επιθεμάτων, όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την ρουτίνα φροντίδας της πληγής με 3 απλά βήματα:

Καθαρισμός – Επούλωση – Προστασία. Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν τα 3 αυτά απλά βήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση σε σχέση με μια απεριποίητη πληγή και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας.

Ο στόχος όλων των παραπάνω είναι να νιώσουμε τη μέγιστη προστασία και φροντίδα, όσο συνεχίζουμε να ζούμε & απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.

 #ΣεΚαλύπτουμε #LifeUninterrupted #HansaplastGreece #Hansaplast

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED