Skip to main content
images easyblog articles 9153 LikeWomanCover f6ad75a0

Σκάνδαλο Στο Παλάτι! Κατηγορούν Τη Meghan Και Ο Ουίλιαμ Φοβάται Για Τον Θρόνο

Χωρίς αμφιβολία, το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας, κατάφερε να γίνει viral και όχι για καλό σκοπό αυτή τη φορά. Μιλάμε φυσικά για την διάσημη παραίτηση της Δούκισας του Σάσεξ και του Πρίγκιπα Harry από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Φυσικά το μεγάλο αυτό γεγονός, όχι μόνο δεν έχει περάσει στα “αζήτητα”, αλλά μέσα στο 24ωρο που διανύσαμε, το Ηνωμένο Βασίλειο πήρε το μέρος της Βασίλισσας Ελισάβετ και μάλιστα ξεκίνησαν οι κατηγορίες.

Και ενώ το Παλάτι δείχνει σαστισμένο από τις εξελίξεις και αναφέρει ξεκάθαρα στην ανακοίνωσή του πως καταλαβαίνει την επιθυμία των Sussexes αλλά υπάρχουν πολλά περίπλοκα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν, τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες ετοιμάζουν τα επόμενα εξώφυλλά τους και την τακτική που θα ακολουθήσουν, με σκοπότο πώς θα χειριστούν το θέμα αυτό. Μάλιστα, φαίνεται πως τα δύο μεγαλύτερα κανάλια της Βρετανίας, δημιούργησαν δύο στρατόπεδα. Εκείνων που συμφωνούν με το… πριγκιπικό Brexit ( όπως το ονομάζουν ), αλλά και εκείνων που έχουν κυριολεκτικά ετοιμάσει την κρεμάλα για το διάσημο ζευγάρι.

Πιο αναλυτικά, το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, γνωστό για την αγάπη του στο εργατικό και όχι μόνο κόμμα, σε καθημερινή γυναικεία εκπομπή αποφάσισε ούτε λίγο, ούτε πολύ, να χρεώσει το viral scandal που δημιουργήθηκε από χθες, στην Meghan Markle. Ο λόγος για την εκπομπή Loose Women, της οποίας οι συντελεστές της, αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τις απόψεις τους, να συνομιλήσουν με το κοινό και να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η Meghan δεν ήθελε καν την βασιλική ζωή και προέτρεπε τον Harry ακόμα και πριν από τον γάμο, να απαρνηθεί την royal ιδιότητά του και να γίνει ένας απλός θνητός και να ζήσει μαζί της μακριά από το πρωτόκολλο και τα ανάκτορα.

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια. Αλλά πολλοί Βρετανοί θέλουν να πιστεύουν πως όντως ισχύει αυτή η προοπτική, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν μισήσει την Meghan και να θέλουν να απομακρυνθεί άμεσα από τους γαλαζοαίματους. Το θέμα έχει πάρει τρελές διαστάσεις, με το διάσημο ζευγάρι να χάνει followers στο Instagram, την εύνοια της βασιλικής οικογένειας, αλλά και… την αγάπη του διάδοχου του θρόνου. 

Όπως ακούσαμε στο “News At 10” του τηλεοπτικού δικτύου ITV, με την ανάστωση που δημιουργήθηκε, πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μέσα από επιστολή που έστειλαν στην Βασίλισσα Ελισάβετ χθες το βράδυ, η οποία ανέφερε πως δεν θα ήθελαν τον πρώτο γιο της Νταϊάνα να κυβερνήσει μετά τον Κάρολο, ενώ ζητούν να αφαιρεθεί από την λίστα της διαδοχής του χρόνου. Φυσικά μιλάμε για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε το περιεχόμενο των επιστολών που ήρθαν με το evening post της Βασίλισσας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στην εφημερίδα “The Sun” χθες, η Meghan και ο Harry έχουν ήδη κανονίσει το επόμενο ταξίδι τους στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα, στο οποίο μάλιστα θα δουν μερικά σπίτια στα οποία θα ήθελαν να μείνουν , ενώ η Meghan πρόκειται να μιλήσει και για νέα τηλεοπτική δουλειά στην οποία μπορεί να συμμετέχει μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε φυσικά αν ισχύει, αλλά σίγουρα θα δούμε αν θα γίνουν πραγματικότητα όσα γράφονται.

RECENT

RELATED