Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2018%252F06%252Fimages easyblog images 928 1cad7a9d4164fa1e14c958ff4992ab81 XL

Σοφία Μπαναγή: Η όμορφη ΑΡΧΗ.ΤΕΚΤΩΝ της Ευζωίας και της Ομορφιάς!

Συνέντευξη στην Τάνια Νικολοπούλου και το likewoman.gr
 
Καμιά φορά λέμε ότι το σύμπαν συνωμοτεί και φέρνει όμορφα και απρόοπτα πράγματα στην ζωή μας. Έτσι και το δικό μου σύμπαν έφερε πρίν λίγο καιρό την Σοφία Μπαναγή, μια γυναίκα που σε κάνει να θέλεις να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είναι εκείνη που με τον τρόπο της σε κάνει να αφήνεις το τότε και να προσηλώνεσαι στο τώρα με ένα μεγάλο χαμόγελο και με όρεξη για δημιουργία και ανανέωση.
 
Είναι εκείνη που σε βάζει να ψάξεις και να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις μέσα σου! Είναι εκείνη που μοιράζει απλόχερα τον εθελοντισμό και την αγάπη της. 
  
Σήμερα λοιπόν θα σας γνωρίσουμε αυτήν την γυναίκα που μας λέει ότι “ο δρόμος προς την αληθινή ομορφιά μας είναι μονόδρομος”.
 
 
ΑΡΧΗ.ΤΕΚΤΩΝ Ευζωίας και Ομορφιάς, πολύ ιδιαίτερος τίτλος, πως τον εμπνεύστηκες;
 
Αρχή.Τέκτων ευζωίας και ομορφιάς…ένας τίτλος εμπνευσμένος απο τις ρίζες του Έλληνα και τις ποιότητές του όπως είναι το ευ ζήν κ το κάλλος! Καλώ την γυναίκα να χτίσει μια νέα σχέση με τον ευατό της ,να ανακαλύψει την μοναδικότητα της και να ανθίσει ή να αναγεννηθεί!      
 
IMG 9182
 
 
Τι σημαίνει για εσένα ομορφιά ;
 
Oμορφιά: για εμένα όμορφο είναι καθετί που εκπέμπει χαμόγελο, λάμψη, φώς και αυθεντικότητα!!

 
 
Όταν συναντάς μία γυναίκα ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι; 

 
Οι συναντήσεις μας οδηγούν στην μοναδικότητα της καθεμιάς μας και στην ξεχωριστή ομορφιά που η καθεμια έχει!!

Όταν συναντάω μια γυναίκα συνήθως σκέφτομαι οτι θέλω να την γνωρίσω, να την ανακαλύψω, να αισθανθώ τι μπορεί να αισθάνεται…
 
 
Είσαι ένας χαμογελαστός και χαρούμενος άνθρωπος και βλέπω σε σένα μία ηρεμία, πως το έχεις καταφέρει αυτό;

Είμαι ένας άνθρωπος που επιλέγω συνειδητά να υιοθετώ ένα θετικό τρόπο σκέψης και να αντιμετωπίζω την ζωή με χαμόγελο! Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στην καθημερινότητά μου όπως σε όλους μας αλλά πάντα σκέφτομαι οτι όλα μπορεί να αντιμετωπιστούν από την στιγμή που είμαστε υγιείς.
 
Οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια είναι κουρασμένοι γιατί ενώ παρακολουθούν και ακολουθούν τα πρότυπα που τους θέλουν να φαίνονται νέοι, τέλειοι, οικονομικά ευκατάστατοι δεν είναι χαρούμενοι!! Πώς να είσαι χαρούμενος όταν δεν φλερτάρεις ,δεν γελάς ,δεν έχεις χρόνο να παίξεις με το παιδί σου ,το φίλο σου την συντροφό σου και συνέχεια ζείς μες την αγωνία να μοιάσεις σε κάποιον ή κάποια άλλη; Να χωρέσεις στα σώματα άλλων; 
 
 
Υπάρχει αφύπνιση τον τελευταίο καιρό; Βλέπεις τους ανθρώπους που έρχονται σε εσένα να θέλουν πραγματικά να αλλάξουν;
 
Θεωρώ ότι ακόμα το στάδιο της αφύπνισης βρίσκεται σε αρχικό στάδιο…αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον ευατό του και είναι ευλογία να έχουμε την επιλογή να το αλλάξουμε
 
Τι σημαίνει η λέξη “εικόνα” για τις γυναίκες; Με ποιον τρόπο καλείσαι εσύ να τις βοηθήσεις;
 
Εικόνα για τις Γυναίκες σημαίνει ένα και μοναδικό πράγμα “πώς φαίνομαι στους άλλους”! Εγώ μέσα από τις συναντήσεις μας τις βοηθάω να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε θύματα μιας εποχής και ενός μαρκετινκ που εμπορεύται την εικόνα  και προβάλλει συνεχώς μια εικόνα γυναίκας που δεν μπορεί να Υπάρξει και αν υπάρχει δεν είναι αληθινή…Για εμένα η γυναίκα χρειάζεται να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί αν θα συνεχίσει να υπάρχει ως φωτοτυπία ή πρωτότυπο της δικής της μοναδικής ομορφιάς και καλαισθησίας; Μόνο τότε θα αισθάνεται χαρούμενη,δοτική κ ευτυχισμένη..
 
Σε βλέπω ότι είσαι πολύ μέσα στον εθελοντισμό, από την μία με τα υπέροχα σκυλιά οδηγούς που είναι ένα αξιοθαύμαστο έργο και θα πούμε πολλά στην επόμενη συνάντησή μας αλλά και στο κομάτι των ΑΜΕΑ. Πες μας λίγο για αυτό το κομμάτι;
  
Εθελοντισμός σημαίνει προσφορά. Για έμενα ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και αφορά την γενικότερη στάση  ζωής μου όσον αφορά τον συνάνθρωπο μου . Αρχικά άρχισα να είμαι ανάδοχη εθελόντρια στο Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος και να παραδώσω πρόσφατα τον όμορφο σκύλο οδηγό Bruno στον κύριο Στατή Εγγλέζο ένα νέο παιδί με οπτική αναπηρία.Στηρίζω το κέντρο και μέσα απο αυτήν την διαδικαδία διδάχτηκα να εκτιμώ όλα όσα έχω και οτι τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή..Όσο για τα ΑΜΕΑ και για την επίδειξη μόδας με ΑΜΕΑ που βοήθησα,  αγαπώ και εκτιμώ την επι 20 χρόνια φίλη μου Σύλβια Αντώναρου και όπου μπορώ θέλω να είμαι δίπλα της…άλλωστε της αξίζει!
 
IMG 9393
 
 
 
Σχέδια για το μέλλον; Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο που θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας;
 
Όσο για τα μελλοντικά μου σχέδια πολλά….σας τα κρατάω για έκπληξη.Η  συνεργασία μου μαζί σου και με το likewoman.gr είναι ένα απο αυτά! 
 
IMG 9211
 
 
Να τολμήσουμε να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας τι λες; 
 
Και βέβαια να τολμήσουμε.


Οι παροχές των συναντήσεων μας είναι αρκετά δημιουργικές και διαφορετικές..
.Σκόπος μου είναι μέσα από τις συναντήσεις μου με τις γυναίκες να τις βοηθήσω να ξανασυναντηθούν με τον εαυτό τους, να αγκαλιάσουν την θηλυκοτητά τους , να επιστρέψουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

 
Ηρθε η ώρα να αναγεννηθείς μόνο για εσένα! Σας προσκαλώ και προκαλώ να γνωριστούμε.
Ελάτε σήμερα κιόλας να βιώσετε την αλλαγή που επιθυμείτε και να πάρετε την ζωή στα χέρια σας!
Να θυμάστε είναι μια απόφαση δρόμος.

 
 
Όσοι από εσάς θέλετε να βρείτε την Σοφία Μπαναγή και να ξεκινήσετε να βιώνετε την αλλαγή που επιθυμείτε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί της!
-Wellness Coaching
-Διατροφικές Συμβουλές
-Image Consulting

– Total Makeover

Να θυμάσαι είναι μια απόφαση δρόμος.

banagisofia@gmail.com

2110-168754

#sofiabanagi #wellness_and_beauty_architect #change_your_life #new_you #enjoy_life_enjoy_you

 
 
173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED