soli dharma cover e90f0bb8

Soli Dharma: Τα ενεργειακά λάδια που κρύβουν όλη την σοφία και τη γνώση των μοναχών του Θιβέτ

Ο Κωνσταντίνος  Κασπίρης, είναι γνωστός μέσα από τη σημαντική πορεία του στο χώρο της μόδας.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, ασχολείται και με τη δημιουργία ενεργειακών προϊόντων, χρησιμοποιώντας την αρχαία γνώση των μοναχών του Θιβέτ! Τα ενεργειακά λάδια Soli Dharma, δεν είναι σίγουρα τυχαία λάδια αφού κρύβουν μέσα τους ολόκληρη τη Θιβετιανή φιλοσοφία για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και αυτό αποδεικνύεται από την ιστορία τους: στα ταξίδια του Κωνσταντίνου στη μακρινή αυτή χώρα, έγινε η γνωριμία με έναν Ιταλό γκουρού που ζούσε εκεί, ο οποίος του κληροδότησε  τις πολύτιμες αρχαίες συνταγές των ενεργειακών λαδιών και τον αστρολογικό χάρτη που τις συνοδεύει, καθώς και μια επιστολή για να έρθει σε επαφή με τους μοναχούς του Θιβέτ.

103127695 586495988512761 4596086967791255552 n

Στόχος των Soli Dharma, είναι η στροφή προς την Φωτεινή Πηγή Ενέργειας, όπως φανερώνει και το όνομα τους: η λέξη Soli (सोली) έχει σαν ρίζα το Sol (Surya, सूर्य) που σημαίνει: Ήλιος, Φωτεινή Πηγή, Λάμψη, ενώ η λέξη Dharma (धर्म) στα σανσκριτικά σημαίνει: Πνευματική Ωριμότητα, η οποία είναι ο πραγματικός Σκοπός της Ζωής.

Τα Soli Dharma μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άρωμα, ως λάδι σώματος και ως λάδι για μασάζ. Για τη μέγιστη απόδοση των ευεργετικών τους ιδιοτήτων, συνίσταται η καθημερινή επάλειψη τους, στα Τσάκρα, τα οποία αναφέρονται στον φάκελο που τα συνοδεύει. Η formula των Soli Dharma, περιέχει αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια που αποτελούσαν τα υλικά μυστικών, αρχαίων σαμανικών τεχνικών και η ανάμειξη τους, κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, εκλύει μία ιδιαίτερη συμπαντική ενέργεια.

116214375 617423825419977 7692867508689214045 n

Τα ενεργειακά λάδια, Soli Dharma βασίζονται σε παλιές Θιβετιανές συνταγές, που χρησιμοποιούν τις θεμελιώδεις αρχές της Jung Tsee (Tibetan Elemental Astrology). Η Θιβετιανή αστρολογία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενεργειακή ισορροπία των ατόμων, γι` αυτό και προσφέρει αντίδοτα προς αποφυγή οποιασδήποτε διαταραχής της, μέσω φυλαχτών , mandras , ανθρωπιστικών πράξεων και παντοδύναμων ταντρικών ή σαμανικών πρακτικών.

81719902 501932773635750 1788237576746827776 n

Αυτά, βέβαια, είναι μόνο λίγα βασικά στοιχεία για τον μαγικό κόσμο των Soli Dharma. Στο site e-solidharma.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα ενεργειακά λάδια, τη χρήση τους, αλλά και τη Θιβετιανή φιλοσοφία στην οποία βασίζονται για να μας βοηθήσουν ενεργειακά να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή! Θα βρείτε, επίσης, και τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του Κωνσταντίνου Κασπίρη, που βλέπετε και μέσα από το Likewoman.gr!

95501017 566532067175820 4275426809710903296 n

Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς ένα ενεργειακό λάδι Soli Dharma, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram! Για το διαγωνισμό επιλέξαμε το Imperial Sandalwood Soli Dharma και το Marici Soli Dharma.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Likewoman.gr (@likewomangr)

Το ενεργειακό λάδι, Imperial Sandalwood Soli Dharma σχετίζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες μιας σπάνιας ποικιλίας Σανταλόξυλου, που καλλιεργείται στην ορεινή περιοχή των Kalvarayan στην νότια Ινδική επαρχία του Tamil Nadu. Το άρωμα του ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είδη Σανταλόξυλου, λόγω της λεπτής και εξευγενισμένης υφής του.
Στον Ινδουισμό και την Ayuverda, το Imperial Sandalwood θεωρείται ότι οδηγεί στο Θείον και χρησιμοποιείται ως ιερό συστατικό σε Hindu και Vedic πρακτικές.

Το Marici Soli Dharma σχετίζεται και ελκύει με την λαμπερή ενέργεια της Marici, της Θεότητας του Μεγαλειώδους Φωτός, της Θιβετιανής Θεότητας της Αυγής και του Ηλίου.

Οι μοναχοί του κλειστού μοναστηριού της Dorkhar, που ευλογούν τα Soli Dharma  χρησιμοποιούν το ενεργειακό λάδι και το mantra της Marici , για προστασία από κάθε σκοτεινή και κακόβουλη ενέργεια.
Πιστεύουν ότι το Marici Soli Dharma αυξάνει και ενδυναμώνει την εσωτερική λαμπρότητα της ανθρωπίνου ψυχής, ώστε να αντισταθεί σε κάθε αρνητική επίθεση.
Παράλληλα, θεωρούν ότι βοηθά στον καθαρισμό της προσωπικής ενέργειας, εκμηδενίζοντας οτιδήποτε την μπλοκάρει.

 

authors jenny oikonomou

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue