Αυτό Το Καλοκαίρι Απολαμβάνουμε Το Νέο Sorbet Παγωτό Στο IceRoll

Eίμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η ζέστη χτυπάει κόκκινο. Πάντα όμως υπάρχει ένα “δροσερό” αγαπημένο μέρος που εμείς κάνουμε στάση ξεκούρασης για να απολαύσουμε τις εξαιρετικές γεύσεις χειροποίητου παγωτού να ετοιμάζεται μπροστά μας. Που αλλού στο Iceroll στην γλυφάδα που έχει γίνει το αγαπημένο μας στέκι. 

Αυτή τη φορά τα δεδομένα αλλάζουν με καινούργιες γεύσεις δροσιάς και πάντα με την υπογραφή του pastry chef Διονύση Αλέρτα. 
Τώρα και οι vegan μπορούν να απολαύσουν το παγωτό τους με δύο νέες απολαυστικές γεύσεις IceRoll sorbet με τροπικά φρούτα, passion fruits, ανανά, μάνγκο, μπανάνα και φράουλα- λεμόνι​ αφιού δεν περιέχουν καθόλου γάλα, παρά μόνο φρούτα.

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία του χειροποίητου παγωτού στο IceRoll δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και να χαρίσετε στον εαυτό σας ανάσα δροσιάς και υπέροχης γεύσης.

Εμείς σας ευχόμαστε καλό δροσερό καλοκαίρι! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue