Skip to main content
images easyblog images 928 320b783b13f6b591849dc82b8df81be8 XL 9f8042fd

Σουμάχερ: Επικοινωνεί με τη σύζυγό του

 
Μετά από πολύ καιρό, η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε στο γερμανικό RTL για την κατάσταση της υγείας του πρώην πιλότου, αλλά και την μεγάλη επιτυχία της Mercedes που είδε τον Louis Hamilton να κερδίζει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.
 
Όπως μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα από τον επίσης πρώην πιλότο, Philippe Streif, ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι παράλυτος με προβλήματα στην μνήμη και την ομιλία. Εκτός από αυτό, βέβαια, ο Streif ανέφερε πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. 
 
“Έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Επικοινωνεί με τα μάτια. Η ασθένειά του δεν είναι όμοια με τη δική μου, αλλά έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί, να μιλήσει, να κάτι τίποτα. Είναι εγκλωβισμένος στο σώμα του, αλλά επικοινωνεί με τα μάτια”. 
 
Ο Streif είχε επισκεφτεί τον Σουμάχερ και στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και μπόρεσε να δει την βελτίωση του πρώην πιλότου. Πέραν όσων των επισκέπτονται οι πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του Σουμάχερ είναι ελάχιστες, αφού κανείς από το κοντινό του περιβάλλον δεν μιλάει στα μέσα. 
 
Παράλληλα, όμως, με το τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς, η μάνατζερ του Σουμάχερ μίλησε στο γερμανικό RTL τόσο για την επιτυχία της Mercedes και την μετακίνηση του Vettel στην Ferrari όσο και για την κατάσταση της υγείας του Σούμι. 
 
Για την κατάσταση του Σουμάχερ, οι δηλώσεις της δεν ήταν παρά μια επανάληψη όσων έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, γεγονός όμως που δεν πρέπει να απογοητεύει, γιατί σημαίνει ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και σταδιακά βελτιώνεται. 
 
“Παραμένει η κατάσταση όπως σας είχα πει την τελευταία φορά. Ο Michael είναι σε κατάσταση προόδου που έχει κάποιος μετά από έναν τέτοιο σοβαρό τραυματισμό. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ανάρρωση. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, θα είναι σκληρός άλλα παραμένουμε πιστοί. Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην όλη κατάσταση”.
 
Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ
Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ
Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος που βρισκόταν δίπλα της προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες και ζήτησε μια πρόγνωση για το αν ο Σουμάχερ θα καταφέρει να γίνει και πάλι καλά, όπως πριν, εκείνη είπε:
 
“Δεν χρειάζεται να ρωτάτε συνεχώς για νέα. Αφήστε άπλα ο χρόνος να κυλήσει. Πρόγνωση για το πότε θα επανέλθει είναι δύσκολο να δώσω και δεν είναι εύκολο σε αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος πιστεύω έχει καταλάβει, ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ηρεμία και υπομονή”.
 
Φυσικά, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τους φίλους του πρώην πιλότου, που συνεχίζουν να συμπαραστέκονται στην οικογένεια του Σουμάχερ και να την στηρίζουν σε όλη αυτή τη προσπάθεια. 
 
“Πάρα πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι χρειάζεται να δείξουν κατανόηση και ότι δεν πρέπει να πειράξουν την ιδιωτική του ζωή, ειδικά σε αυτή την φάση. Η οικογένεια -θα το επαναλάβω- είναι πολύ χαρούμενη που παίρνει καθημερινά τόσα μηνύματα και πραγματικά όλο αυτό μας αγγίζει”.
 
Σχετικά με το πρωτάθλημα και την Mercedes είπε: “Ο Michael βοήθησε πολύ στην ανοικοδόμηση, όπως επίσης ο Ross Brawn και ο Norbert Haug. Άτομα που αυτή την στιγμή δεν βρίσκονται στο προσκήνιο. Το βρίσκω καταπληκτικό, ότι η Mercedes έχει αυτές τις επιτυχίες και χαίρομαι απίστευτα. Συγχαρητήρια”.
 
Όσον αφορά τη μεταγραφή του Vettel στη Ferrari δήλωσε: “Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ κάλος συνδυασμός. Το επόμενο έτος θα βρίσκονται σίγουρα σε φάση ανοικοδόμησης και δεν θα πρέπει να ζητάμε πολλά από εκείνον. Για τον Sebastian είναι μια καλή κίνηση, επειδή πιστεύω ότι μια ομάδα σαν τη Ferrari για έναν οδηγό είναι ο τέλειος συνδυασμός”.
 

SHARE

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED