«Στη φορά» τα e-mails του George Clooney

Απογοητευμένος από τις κακές κριτικές, ζητά στήριξη!
 
Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες από την επίθεση χάκερς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Sony Pictures, της εταιρίας παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών. Μετά την υποκλοπή μιας εκδοχής του σεναρίου της ολοκαίνουριας ταινίας του James Bond, «Spectre», το επόμενο «θύμα» φαίνεται να είναι ο George Clooney.
 
Τα emails που αντάλλαξε ο διάσημος ηθοποιός με την διευθύντρια της εταιρίας, Amy Pascal, βγήκαν… στη φόρα. Εκεί, ο ίδιος δείχνει απογοητευμένος από τις κακές κριτικές που έχει λάβει για τη νέα του ταινία, με την Pascal, ωστόσο, να τον στηρίζει.
 
Διαβάστε τον διάλογο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:
 
George Clooney: Όσο πάνε και χειροτερεύουν. Χρειάζομαι προστασία από τις κριτικές. Ας το σπρώξουμε, ας το κάνουμε επιτυχία. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 30 ώρες… Και είναι ήδη 7 το πρωί.
 
Amy Pascal: Θα σε προστατέψουμε με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε: θα βγάλουμε χρήματα. Αυτή είναι και η καλύτερη εκδίκηση
 
George Clooney: Σε λατρεύω Amy. Φοβάμαι ότι σε απογοήτευσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου. Ζητώ συγγνώμη. Μάλλον έχασα τον έλεγχο της ταινίας. Δε θα επαναληφθεί!
 
 
Πηγή: peoplegreece

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue