Skip to main content
images easyblog images 928 b320775de3c297425b69dccc362220a9 XL cff74dbf

Στην στροφή της τύχης από την Λίλιαν Σίμου

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και δάσκαλος

ο ευεργέτης πλανήτης, επεκτατικός, πληθωρικός και γενναιόδωρος σε ό,τι προσφέρει, έρχεται σε ακριβές τρίγωνο προς τον Ουρανό. Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, που εκπλήσσει και συναρπάζει παράλληλα, το βράδυ της 24ης Σεπτέμβρη. Η όψη αυτή φυσικά έχει διάρκεια ημερών.

Σε ζώδια φωτιάς, ζώδια δημιουργίας και έμπνευσης.  

Πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η όμορφη συμπόρευση;  

Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει είναι:   Αγάπη για την ελευθερία, την ανεξαρτησία που ίσως εκδηλωθεί ιδιαίτερα απαιτητικά, πεισματική στάση αντίδρασης και υπερβολική αυτοπεποίθηση, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά. Δεν αντέχουμε την καταπίεση, τον περιορισμό, τις συντηρητικές απόψεις. Ο ρυθμός της ζωής γίνεται πιο έντονος, οι απόψεις προβάλλονται με ιδιαίτερη έμφαση και οι καταστάσεις μεγαλοποιούνται.

Μπορεί να φέρει ισχυρογνωμοσύνη, βιαστικές αποφάσεις, υπερβολικό ενθουσιασμό, εκκεντρικές ή πρωτότυπες ιδέες και πρωτοβουλίες, σπατάλη χρημάτων. Μία στροφή στη ζωή μας μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα, κυρίως αν μας αγγίζουν οι επερχόμενες εκλείψεις. Οι καλύτερες ευκαιρίες είναι ένα βήμα μπροστά μας, αλλά λόγω ενθουσιασμού, ας προσέχουμε τις παγίδες της πληθωρικότητας, του εύκολου πλουτισμού ή της εξωπραγματικής φιλοσοφίας ζωής. Η επιθυμία για γνώση αναπτύσσει και προσφέρει ένα ακόμη «παράθυρο στο μέλλον».

Οι ιδέες είναι ευρηματικές, πρωτότυπες ή μας έλκει κάθε καινοτομία, τεχνολογική εφεύρεση, νέα επιστήμη. Οι πεποιθήσεις αλλάζουν, η προσκόλληση στο χθες δεν ισχύει πλέον. Υπάρχει ωστόσο φανατισμός στις ιδέες και μεγένθυση του βάρους των απόψεων.

Συγκρούσεις για ιδεολογικά ή θρησκευτικά «πιστεύω» φαίνονται ριζοσπαστικές και διαλυτικές. Στα θέματα υγείας, ο οργανισμός τείνει προς μία υπερβολή και μπορεί να υπάρχει ξαφνικό πρόβλημα σε μία ευαισθησία που δεν επιμεληθήκαμε. Σπασμοί ή κράμπες μπορεί να μας ενοχλήσουν, ευαισθησία στο συκώτι ή στο κυκλοφορικό, με οξύτητα.   Ας είμαστε σε εγρήγορση, ας ευχαριστήσουμε για τα δώρα που έρχονται στον δρόμο μας, για όσα ήδη έχουμε αποκτήσει, ας ευελπιστούμε στο θετικό γύρισμα της τύχης. Δεν θα παραμείνουμε αδρανείς, καθώς υπάρχει επιθυμία για ποικιλία, αλλαγή, ανανέωση…

Κι ας αποφύγουμε τον εγωισμό, τις πληθωρικές απαιτήσεις, την έπαρση της γνώσης, την υπερβολική σιγουριά στο “εγώ” μας…  

Λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, στο άρθρο μας

Πηγή: kissmygrass

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED