Στις 9μ.μ Βγαίνουμε Στα Μπαλκόνια Χειροκροτώντας Γιατρούς Και Νοσηλευτές

Τις τελευταίες ώρες διαδίδεται αστραπιαία στα social media η πρόταση να βγουν όλοι, στις 9μμ, στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ελληνικού συστήματος υγείας που δίνουν μάχη με την πανδημία του SARS-CoV-2, κόντρα στον κίνδυνο, στις ελλείψεις και στις αντιξοότητες. 

Σε ένα από τα πολλά μηνύματα που μοιράζονται από λογαριασμό σε λογαριασμό αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας. Τους ανθρώπους του Συστήματος Υγείας. Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας, για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν. Και όχι μόνο – για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς». 

Η ιδέα είναι «δανεισμένη» από την Ισπανία, όπου χθες το βράδυ εκατομμύρια Ισπανοί βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν, ευχαριστώντας συμβολικά γιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες των παραϊατρικών επαγγελμάτων. Πηγή: www.lifo.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue