Πώς θα περάσει τα πρώτα της γενέθλια ως βασιλικό πρόσωπο η Δούκισσα του Sussex

Η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της στις 4 Αυγούστου και αυτό είναι φέτος ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό γεγονός – είναι τα πρώτα γενέθλια που θα γιορτάσει ως βασιλικό πρόσωπο. Παραδοσιακά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τείνουν να διατηρούν τους εορτασμούς τους ιδιωτικούς και «κεκλεισμένων των θυρών» (εκτός από τη βασίλισσα που συμμετέχει σε μια παρέλαση κατά τη διάρκεια του Trooping of the Colour) και συχνά απέχουν από επίσημες εκδηλώσεις και events τη συγκεκριμένη μέρα. Ωστόσο, έχουν προκύψει νέα στοιχεία σχετικά με το πώς θα μπορούσε να περάσει η δούκισσα τη μέρα αυτή.

Σύμφωνα με το Hello, η Δούκισσα πιθανότατα θα περάσει τα γενέθλιά της σε έναν γάμο μαζί με τον Πρίγκιπα Harry, όπου θα αναλάβει το ρόλο του κουμπάρου για έναν από τους πλησιέστερους φίλους του, τον Charlie van Straubenzee, ο οποίος θα παντρευτεί τη Daisy Jenks. Οι δύο φίλοι φέρεται να γνωρίζονται από παιδιά, καθώς φοιτούσαν και οι δύο στο σχολείο Ludgrove Prep School στο Berkshire της Αγγλίας και ο Straubenzee λέγεται ότι έχει παρευρεθεί, επίσης, στον γάμο του πρίγκιπα Harry.

Η παρουσία του Πρίγκιπα Harry στον γάμο αυτό επιβεβαιώθηκε από τον βασιλικό φωτογράφο Tim Rooke με μια ανάρτησή του στο Twitter: «Δυστυχώς, θα χάσω τον γάμο του Charlie van Straubenzee και της Daisy Jenks στις 4 Αυγούστου στο Churt Surrey, όπου κουμπάρος θα είναι ο Πρίγκιπας Harry, καθώς θα βρίσκομαι στην παραλία. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα!» έγραψε.

Παρόλο που δεν έχει δοθεί ακόμη κάποια επίσημη επιβεβαίωση για την παρουσία της Δούκισσας, φαίνεται πιθανό να σταθεί και πάλι στο πλάι του συζύγου της, όπως συμβαίνει αρκετά συχνά στους εορτασμούς – ορόσημα. Πέρυσι, πέρασε τα 36α γενέθλιά της και πάλι με τον πρίγκιπα Harry (όπου τότε ήταν απλώς το αγόρι της) κατά τη διάρκεια διακοπών στη Νότια Αφρική. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue