Σύνθετα σαλονιού και ντουλάπες για το υπνοδωμάτιο – Ήρθε η ώρα να ανενώσουμε τους χώρους μας


25 Ιαν 2018

Οι ανεκμετάλλευτες γωνιές στο σπίτι σας συνήθως είναι πολλές και καλύπτονται με διάφορα λειτουργικά έπιπλα που αποθηκεύουν και φροντίζουν τα προσωπικά σας αντικείμενα. Συνήθως στο σαλόνι ένας μεγάλος χώρος καλύπτεται από σύνθετα. Στην κρεβατοκάμαρα σίγουρα ένας τοίχος θα καλυφθεί από την ντουλάπα.

Βρείτε αυτά τα δύο έπιπλα μέσα από την μεγάλη ποικιλία ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ και αλλάξτε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου. Φέτος, οι τάσεις της μόδας προσαρμόζονται και είναι minimal, δηλαδή 100% θα ταιριάξουν στον χώρο σας.

Ένα σύνθετο κρεμαστό και τετράγωνο

kaimasidis.gr 2518 large default syntheto space 131

Κλείστε την τηλεόρασή σας σε ένα κουτί. Ένα γεωμετρικό σύνθετο με κομψές φόρμες και λακαριστές λεπτομέρειες. Ενδιάμεσα φιλοξενεί μικρά ραφάκια για να ταξινομήσετε κι άλλα αγαπημένα αντικείμενα.

Μπορεί να κατασκευαστεί στα χρώματα και στις διαστάσεις της επιλογής σας.

Elegant σύνθεση

kaimasidis.gr 2528 large default syntheto elegant 132

Πολυδιάστατη και minimal, η σύνθεση Elegant δίνει το στίγμα της στο σαλόνι. Ένα από τα σύνθετα σαλονιού που θα βρείτε στη Θεσσαλονίκη από την ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ σε πολύ καλή τιμή και στις διαστάσεις που επιλέξετε. Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε και τα χρώματα.

Συρόμενη ντουλάπα καθρέπτης για το υπνοδωμάτιο

kaimasidis.gr 2707 thickbox default ntoylapa 065

Είναι πολύ εντυπωσιακή και φέτος έχουν πουληθεί πολλά κομμάτια. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι συρόμενη άρα εξοικονομεί χώρο και τα εξώφυλλά της είναι καθρέφτες, ταιριάζοντας τέλεια με την ατμόσφαιρα της κρεβατοκάμαρας ζευγαριού. Σε όλες τις ντουλάπες υπνοδωματίου μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και τη διάσταση της επιλογής σας.

Η εταιρεία επίπλων έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και κάποια παραρτήματα στην Αθήνα και παρουσιάζει κάθε χρόνο μοντέρνες συλλογές επίπλων για όλο το σπίτι, με έμφαση στην ποιότητα και στην άριστη σχεδίαση.

Στην 74η Δ.Ε.Θ. τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο για τα έπιπλα και την ποιότητά τους. Δείτε μία μεγάλη συλλογή από έπιπλα σαλονιού και κουζίνας στη Θεσσαλονίκη εδώ.  Τηλεφωνικές παραγγελίες κρεβατοκάμαρων και σύνθετα σαλονιού στο 2310 669586.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue