Συσκευές CPAP και BIPAP για μία ολοκληρωμένη λύση στην οξυγονοθεραπεία

Κατά την οξυγονοθεραπεία κατ’ οίκον είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τις σωστές επιλογές ως προς ιδανικές συσκευές οξυγόνου. Η εταιρεία ANG Medicals σας προσφέρει προς ενοικίαση εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Δύο βασικές συσκευές οξυγόνου που παρέχουν όσο οξυγόνο χρειάζεται ο οργανισμός, είναι οι συσκευές CPAP και BIPAP.

Πως λειτουργεί η CPAP;

Μέσω της ήπιας πίεσης αέρα, οι συσκευές cpap κρατούν ανοιχτό τον αεραγωγό  και στοχεύουν να ελαφρύνουν ή να ελαχιστοποιήσουν τα συμπτώματα σε άτομα που πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα, όπως η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια.

Για την θεραπεία, χρειάζεται η μάσκα, η συσκευή και ένα κύκλωμα που θα συνδέει τα δύο αυτά μέρη. Τα μηχανήματα αυτά είναι αθόρυβα και πρακτικά σε μέγεθος. Πλέον η τεχνολογία τους είναι τέτοια, ώστε να μπορούν να καλύπτουν επαρκώς ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Τι προτείνει η ANG Medicals;

Οι μάσκες αυτές, μπορούν να φθαρούν εύκολα, επειδή τα μαξιλαράκια σιλικόνης έρχονται συνεχώς σε επαφή με το δέρμα, επομένως αντικαθίστανται κάθε 8 περίπου μήνες. Για την εξοικονόμηση χρημάτων μπορείτε να αντικαταστήσετε μεμονωμένα το τμήμα της σιλικόνης..

Πως λειτουργεί η BPAP;

Οι συσκευές bipap είναι μία πιο εξειδικευμένη κατηγορία που χρησιμοποιείται σε ασθενείς που χρειάζονται δύο διαφορετικές πιέσεις, δηλαδή μία για εισπνοή και μία για εκπνοή. Στην ουσία λειτουργούν, δίνοντας υψηλότερες πιέσεις εισπνοής και χαμηλότερες εκπνοής, ώστε να κάνουν ευκολότερη την ροή του αέρα και του οξυγόνου.

Η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει και για τις δύο μάσκες αυτοματοποιημένη λειτουργία, προκειμένου ο κάθε ασθενής να έχει όλη τη νύχτα την πίεση που χρειάζεται.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία για να βρείτε τον κορυφαίο εξοπλισμό προς ενοικίαση, είτε μέσα από την ιστοσελίδα εδώ, είτε μιλήστε άμεσα με το εξειδικευμένο προσωπικό στο τηλέφωνο 21 11 826050.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue