Αυτά ειναι τα 7 μάντρα για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας

Το ξεκίνημα της ημέρας με το «δεξί» είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσετε τουλάχιστον μια μικρή παραγωγικότητα και πολλή θετικότητα. Μαζί με ένα πλήρες και θρεπτικό πρωινό, ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε μερικά μάντρα που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σα να είστε έτοιμοι να αδράξετε τη μέρα, αλλά και να νιώσετε πως όλα είναι δυνατά. Οι πράξεις σας θα κάνουν τη διαφορά! 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα επτά μάντρα – ένα για την κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Είμαι επαρκής

Αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Σίγουρα, είναι μόνο δύο λέξεις αλλά περιλαμβάνουν ένα μεγάλο πακέτο όσον αφορά στην αυτοπεποίθηση. Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας την αξία και τις ικανότητές σας, ειδικά αν περνάτε δύσκολες ώρες στην εργασία ή αισθάνεστε αβέβαιοι για τη σταδιοδρομία σας, είναι κάτι ζωτικής σημασίας. Μου αρέσει να απαγγέλλω αυτό το μάντρα τις Δευτέρες πριν «βουτήξω» στη δουλειά της εβδομάδας που έρχεται, ή αν έχω μπει στο τρυπάκι σύγκρισης στο Instagram.

Σήμερα θα είμαι ο καλύτερός μου εαυτός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είστε ο καλύτερος εαυτός σας, επαγγελματικά ή προσωπικά. Ίσως να είχατε μια δύσκολη εβδομάδα και να μπήκατε στον πειρασμό να εκφράσετε τα παράπονά σας στο λάθος άτομο. Λέγοντας αυτό το μάντρα, μπορεί να σας βοηθήσει να ανακατευθύνετε την ημέρα σας και να σας υπενθυμίσετε να είστε πάντα η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Ποτέ δεν ξέρεις πώς αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο στη διαδικασία!

Σήμερα θα έχω θετικό αντίκτυπο στη ζωή κάποιου

Μου αρέσει περισσότερο να δίνω από ότι μου αρέσει να λαμβάνω. Το να ενθαρρύνω τον εαυτό μου να το θυμάμαι αυτό (ειδικά γύρω στην περίοδο των διακοπών) είναι σημαντικό για μένα, αλλά όχι μόνο σαν δώρο. Μπορείτε να έχετε μια θετική επίδραση σε κάποιον με ατελείωτους τρόπους, οπότε αν έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε ακόμη και κάποιον να μεταφέρει τα ψώνια του, είναι κάτι σημαντικό.

Επιλέγω την ευτυχία, τη δημιουργικότητα και την αγάπη

Είναι εύκολο να ξυπνήσετε μια μέρα «στη λάθος πλευρά του κρεβατιού» και να επιτρέψετε σε αυτή τη διάθεση να παραμείνει μαζί σας όλη την ημέρα. Πετάξτε την αμέσως και επαναλάβετε αυτό το μάντρα κατά τη διάρκεια του πρωινού σας διαλογισμού (ή όταν κάνετε το μακιγιάζ σας) προκειμένου να κάνετε reset.

Είμαι ευγνώμων

Το να ξυπνάς και να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς το σύμπαν είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Αυτό είναι ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα διότι μισώ την αίσθηση ότι παίρνω κάτι ως δεδομένο, παρόλο που συμβαίνει περισσότερο από ότι θα ήθελα να παραδεχτώ. Αυτό είναι ένα μάντρα που θέτει τα πράγματα σε προοπτική.

Υπάρχει καλό στον κόσμο και σήμερα θα συμβάλω σε αυτό

Αυτές τις εποχές, ακόμη και το άνοιγμα της τηλεόρασης ή η σύνδεση στα social media, μπορεί να είναι δύσκολα. Μια φορά στο τόσο, χρειαζόμαστε όλοι μια μικρή υπενθύμιση ότι πράγματι υπάρχει καλό στον κόσμο. Η συνειδητή επιλογή να βλέπεις αυτό το καλό σε καταστάσεις και στη συνέχεια να συμβάλεις σε αυτό, μπορεί μόνο να οδηγήσει σε μια πιο ικανοποιητική ημέρα.

Σήμερα θα επιβραδύνω τους ρυθμούς και θα απολαύσω συνειδητά τη ζωή

Αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο πράγμα! Μπορεί να βάλουμε πολύ ενέργεια και ταχύτητα στη δουλειά μας και αυτό μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε να απολαύσουμε τον εαυτό μας. Μου αρέσει να το απαγγέλλω το Σάββατο ή την Κυριακή, ώστε να μπορώ να προετοιμάσω πνευματικά τον εαυτό μου για να μην ελέγξω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να καταπιαστώ με μια δουλειά αλλά απλά να χαλαρώσω με τους φίλους και την οικογένειά μου. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue