Τα adidas Originals γιορτάζουν την επιστροφή του CAMPUS μέσα από την καμπάνια “No Time to Think”


28 Ιούν 2017

– Το αυθεντικό, κλασικό sneaker έρχεται για να σε εμπνεύσει να κάνεις τις ιδέες σου πράξη χωρίς δεύτερη σκέψη –

– Το απόλυτο cult icon είναι συνδεδεμένο με την urban κουλτούρα και επιστρέφει για να φέρει τη δημιουργικότητα στους δρόμους της πόλης –

 

Το CAMPUS, το cult icon των adidas Originals, επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι πιο αυθεντικό, ασυμβίβαστο και ανανεωμένο από ποτέ, με νέα σχέδια και χρώματα. Συνδεδεμένο απόλυτα με την streetwear κουλτούρα του σήμερα, το CAMPUS εμπνέεται από την ιστορική κληρονομιά του brand και σε καλεί να ακολουθήσεις τα όνειρά σου χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να ζήσεις την κάθε στιγμή, μέσα από την καμπάνια No Time to Think.

Η νέα καμπάνια αντλεί έμπνευση από την urban σκηνή της Νέας Υόρκης στη δεκαετία του ’90, όπου η αυθόρμητη δημιουργικότητα βρισκόταν στο επίκεντρο. Τα adidas Originals γιορτάζουν την επιστροφή του CAMPUS, καλώντας τη νέα γενιά του σήμερα να καθορίσει ξανά τον ορισμό της αυθεντικότητας, χωρίς δισταγμούς και να κάνουν τις ιδέες τους πράξεις χωρίς δεύτερη σκέψη, με το δικό τους τρόπο.

Με την εμφάνισή του για πρώτη φορά τη δεκαετία του ‘80, το CAMPUS έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα sneakers, κερδίζοντας με τις τολμηρές του παλέτες τις εντυπώσεις των πιο εναλλακτικών cult προσωπικοτήτων της εποχής. Το CAMPUS του σήμερα επιστρέφει αποτυπώνοντας την αυθεντικότητα των adidas Originals στο σύγχρονο σχεδιασμό του. Αυθεντικό, κλασικό και effortlessly cool, το CAMPUS έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρωματικούς συνδυασμούς. Φτιαγμένο από premium suede στο πάνω μέρος και λεπτομέρειες από δέρμα όπως οι 3 ρίγες στο πλάι και το heel-tab στο πίσω μέρος της φτέρνας, το CAMPUS είναι πιο σύγχρονο από ποτέ και μπορεί να σε συνοδέψει από την πιο χαλαρή βόλτα στους δρόμους της πόλης μέχρι το πιο τρελό φεστιβάλ, ταιριάζοντας με κάθε σου outfit, από το πιο casual μέχρι το πιο designάτο. Παράλληλα με το νέο CAMPUS, τα adidas Originals παρουσιάζουν τη νέα συλλογή 70s apparel που έρχεται να συμπληρώσει στυλιστικά το sneaker και να φέρει μια ολοκληρωμένη άποψη για το σύγχρονο street style.

Τα νέα μοντέλα CAMPUS είναι διαθέσιμα στο www.adidas.gr, στα adidas Stores, στο adidas Originals Fashion Corner στο attica City Link και σε συνεργαζόμενα sneaker Stores σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στα social platfroms της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).

 

#CAMPUS

#NoTimetoThink

#adidasOriginals

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue