Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2014%2F10%2Fimages easyblog images 928 8e6a8be31a229b213cafae60019138de XL

Τα άστρα την Τετάρτη, αναμένοντας την Αφροδίτη στον Σκορπιό: Είστε έτοιμοι για μια ερωτική περιπλάνηση;

Η μία από τις δύο σημαντικές μετακινήσεις της εβδομάδας, που συνοδεύει και την έκλειψη Ηλίου, είναι αυτή της Αφροδίτης στον Σκορπιό για να εκτοξεύσει την ερωτική ζωή και να της δώσει εκείνες τις αποχρώσεις του μυστηρίου, που χαρακτηρίζουν το ζώδιο του Σκορπιού…
 
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό την Παρασκευή και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Ομολογουμένως, στη θέση αυτή η Αφροδίτη θα δυσκολευτεί πολύ να εκφράσει τη φύση της, που κατά βάση αναζητά τη γλύκα και την αρμονία που δίνουν οι σχέσεις, ο έρωτας, η ανταλλαγή, το συναίσθημα. Εδώ αναγκάζεται να κολυμπήσει στους ωκεανούς του συναισθήματος του Σκορπιού και να βρεθεί κυριολεκτικά έξω από τα… νερά της, κάνοντας πολύ σκληρές προσπάθειες, ακόμα και για να εκφράσει τα πιο απλά πράγματα!
 
Έτσι, επειδή ακριβώς δεν μπορεί ούτε να διαπραγματευτεί ούτε να ελιχθεί, η Αφροδίτη τώρα τα θέλει όλα δικά της, εδώ και τώρα! Απόλυτα και κτητικά! Αυτή είναι η άμυνά της απέναντι σε αυτόν τον υπέρτατο συναισθηματισμό. Δεν αντέχει ούτε να μοιραστεί, ούτε να μετακινηθεί από τα θέλω της, μπορεί να φτάσει ακόμα και να εξαρτάται από το άλλο πρόσωπο και συχνά γίνεται δυστυχισμένη, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς έτσι όπως θέλει!
 
Ο έρωτας μπαίνει στην δραματική φάση του Σκορπιού… Γίνεται ακραίος, διεκδικητικός, αναζητά το απόλυτο και το αιώνιο, το πρόσωπο που θα στιγματίσει τη ζωή του για πάντα και θα είναι μόνο δικό του! Θυελλώδεις έρωτες προκύπτουν το διάστημα αυτό κι εγείρουν πάθη, ικανά να μετασχηματίσουν ολόκληρη την ύπαρξη στο πέρασμά τους! Δεν αφήνουν περιθώρια για τίποτε άλλο, πέρα από τη διεκδίκηση του πόθου, της επιθυμίας, του ονείρου και ίσως… του άπιαστου!
 
Συνοδεύει την νέα Σελήνη κι έκλειψη Ηλίου, δίνοντάς της έντονα ερωτικό χαρακτήρα. Στο διάστημα που θα ακολουθήσει, θα εκδηλωθούν έρωτες, που θα γράψουν τη δική τους ιστορία στο σκηνικό και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη ροή της προσωπικής ιστορίας όποιου συναντήσουν στο δρόμο τους…
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και οι όψεις της
 
Το πρώτο ραντεβού της Αφροδίτης στη διαδρομή του Σκορπιού είναι το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα, που θα δώσει σε όλο το σκηνικό έναν ονειρικό χαρακτήρα! Θα ταξιδέψει, θα παραπλανήσει και θα μαγέψει όλους όσους θα βρεθούν κάτω από το μαγικό, αραχνοΰφαντο πέπλο μιας τέτοιας ερωτικής περιπλάνησης!
 
Το επόμενο ραντεβού της Αφροδίτης είναι με τον Πλούτωνα, που θα δώσει στο όλο σκηνικό έναν ακόμα πιο μοιραίο χαρακτήρα, συχνά δακρύβρεχτο, με ακραίες αντιδράσεις και ξεσπάσματα, αλλά και εκείνο το πάθος, που στιγματίζει και ακινητοποιεί κάθε ψυχή που του παραδίνεται…
 
Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία είναι αυτή που θα δημιουργήσει την ερωτική υπερβολή και θα κάνει πολλούς, να υπερβούν… εαυτόν, προκειμένου να κατακτήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει!
 
Ωστόσο, η συνάντησή της με τον Κρόνο είναι αυτή που κάποιους θα τους προβληματίσει πολύ για τη συνέχεια μιας σχέσης που κινείται στα κόκκινα. Σε κάποιους άλλους όμως, θα δώσει τη δυνατότητα να βάλουν πιο ουσιαστικές βάσεις σε μια σχέση, που νιώθουν ότι θέλουν να τους συντροφέψει για πολύ περισσότερο στη ζωή τους!
Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό
 
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ την ερωτική ζωή των Σκορπιών, Καρκίνων και Ιχθύων, αλλά και των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων και να ανοίξει νέα κεφάλαια, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολα… Είναι όμως σίγουρα συναρπαστικά! Εσένα τι θα φέρει στην ερωτική σου ζωή η νέα θέση της Αφροδίτης; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα στα αποκαλύψουν όλα!
Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης δείτε στη συνέχεια και την εκπομπή μας, σχετικά με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, απο τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας. 
 
Πηγή: myastro

SHARE

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED