Τα δημητριακά FITNESS, «τρέχουν» και φέτος κόντρα στον καρκίνο του μαστού!

Για άλλη μια χρονιά παίρνουν μέρος στο “Greece Race for the Cure®”, τον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ. στο Ζάππειο, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Αγώνας Greece Race for the Cure® 2015, με επίσημο χορηγό για 6η συνεχή χρονιά τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS®. Ο αγώνας, με σύνθημα: “Συμμετρέχω ενάντια στον καρκίνο του μαστού”, είναιμια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.Τα αγαπημένα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® προσκαλούν τον κόσμο την ημέρα του αγώνα να λάβει μέρος και να στηρίξει το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, φροντίζοντας όπως πάντα τους συμμετέχοντες να περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Κι επειδή πλέον η ενημέρωση, ο απαραίτητος σύμμαχος της πρόληψης, περνά από… τα socialmedia, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé επιστρατεύουν επίσης τους επίσημους λογαριασμούς τους σε Instagram                        (https://instagram.com/nestlefitnessgr/) και Facebook (facebook.com/NestleFitness.GR) στοχεύοντας με έναν έξυπνο και δημιουργικό τρόπο να ευαισθητοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μέσα από ένα ευρηματικό βίντεο, καλούν όλες τις γυναίκες να αναλογιστούν πόσες (πολλές) φορές ελέγχουν το κινητό τους μέσα στην ημέρα, ενώ αντίστοιχα πόσες (ελάχιστες μάλλον) το στήθος τους με σκοπό να γίνουν αποδέκτες του μηνύματος της πρόληψης όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, τις προτρέπουν επίσης να βγάλουν και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια #HandsOnselfie, μια φωτογραφία τους με άλλα λόγια με το χέρι στο στήθος.

Ενημέρωση, πρόληψη, προστασία: όπως πάντα, τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® ενθαρρύνουν τις γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους όπως του αξίζει!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue